Les Borges necessita gent que tingui cura de l'ermita

L’associació Amics de l’Ermita de la Mare de Déu de la Riera ha obert una convocatòria. Busquen famílies amb disponibilitat 24 h

27 octubre 2021 18:40 | Actualizado a 28 octubre 2021 11:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’associació Amics de l’Ermita de la Mare de Déu de la Riera està immersa en la recerca de nous ermitans. Els darrers feia 10 anys que hi eren i ara es busquen nous candidats perquè es facin càrrec de l’entorn i l’ermita. La convocatòria es va obrir el passat 18 d’octubre i el termini finalitzarà el 18 de novembre. Tot i els pocs dies que fa que els interessats es poden apuntar «en una sola setmana ja vam rebre 41 sol·licituds», exclama el president de l’associació, Carles Bardou. Es mostra sorprès de l’allau d’interessats en cobrir la plaça «i tots són de perfils molt diversos». La majoria són famílies de la zona, però també n’hi ha d’altres ponts, com de la Vall d’Aran.

Tal com explica Bardou, els ermitans hauran de cuidar de l’ermita de la Mare de Déu de la Riera i el seu entorn i, a canvi, s’ofereix estatge gratuït. també hi ha la possibilitat d’explotar les barbacoes i el bar. «És essencial que hi hagi disponibilitat 24 hores i és per aquest motiu que el que busquem són famílies, perquè amb una sola persona és impossible aquesta disponibilitat», detalla el president de l’associació. El primer pas dels interessats és omplir un formulari que des de l’entitat s’ha difós a través de les xarxes socials. «A continuació, demanem una carta de presentació i finalment, fem entrevistes», afegeix. El que destaca Bardou és que busquen estabilitat i recorda que habitualment, els ermitans hi han estat fins a 50 anys.

Comentarios
Multimedia Diari