Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les artistes del 5 de Juny presenten un llibre i postals en suport als refugiats

Els guanys de l'edició aniran cap a l'ONG stop Mare Mortum

Cristina Valls

Whatsapp
Montse Farrés, Marta Magrinyà, Fina Veciana, Txell Granados i Agnès Toda van presentar el llibre el passat dimecres. Foto: Alfredo González.

Montse Farrés, Marta Magrinyà, Fina Veciana, Txell Granados i Agnès Toda van presentar el llibre el passat dimecres. Foto: Alfredo González.

El col·lectiu d’artistes 5 de Juny –Montse Farrés, Txell Granados, Marta Magrinyà, Agnès Toda i Fina Veciana– van presentar aquest dimecres el llibre Llits a la intempèrie. Textos en pro dels refugiats, un gest solidari complementat amb una sèrie de postals dutes a terme per la reusenca Fina Veciana. Tots els guanys de l’edició aniran cap a l’ONG Stop Mare Mortum per tal de donar suport als refugiats.

Aquesta organització treballa a la Mediterrània per tal d’ajudar les persones refugiades i, alhora, treballa també per la recerca de noves maneres de plantejar els conflictes entre pobles i les polítiques migratòries.

La peça de les reusenques aglutina escrits de gèneres diversos com ho són la poesia intimista, el dietari de ficció, el relat èpic i el de denúncia, de literatura social i històries de la Història, entre altres. La iniciativa suposa segons les creadores, tota una ruptura artística i polifònica multiplicant així formes i significats. -C.Valls

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También