Les cares del Nadal a Reus: 'Els regals fan feliç la gent'

M. Joana Pérez, de Tudela Behappy Regals

19 mayo 2017 16:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’escenari col·locat a la plaça del Prim va emplaçar ahir dimarts el concert dels alumnes de metall i percussió Brass Christmas del Conservatori de Música de Reus. Aquest és un dels diversos actes de carrer que es duen a terme a la capital del Baix Camp en clau musical. Avui dimecres, a partir de les 18 hores, la mateixa plaça esdevindrà també seu de l’actuació del cor i orquestra de grau professional del Centre de Lectura. 

«Sempre m’han agradat els regals i els complements que poden arribar a decorar amb gràcia l’estança de qualsevol lloc de casa nostra. Sigui per a un despatx o un complement que pots dur a sobre», explica Maria Joana Pérez de Tudela, la qual regenta fa dos anys i mig la botiga

Behappy Regals del carrer de les Galanes. Després d’aquest temps, diu haver après molt, sobretot a identificar quin és el seu públic i quines marques són les que més s’adapten als seus gustos. De fet, per això va nomenar així la botiga, perquè «els regals fan feliç la gent». Figuretes, decoració de Nadal, paraigües multicolors, clauers originals, espelmes perfumades i de formes peculiars... I la llista seguiria. De fet, Behappy Regals és tota una font d’inspiració per a aquells que busquen els millors regals d’aniversari. Segons la botiguera, el seu objectiu constant és renovar-se. La varietat d’objectes és gairebé la seva marca. Busca sorprendre. «La finalitat és oferir regals de qualitat, que siguin tendència i que agradin», corrobora. Ara les frases positives en agendes i llibretes es porten molt, per exemple», destaca Pérez de Tudela. Abraça un ventall molt ampli de públic, tan infants com adults hi vénen. Intenta assabentar-se de les últimes novetats a les fires de Barcelona i Madrid. «Ara que s’acosta el Nadal i la temporada de regals, el que triomfa entre el públic més ampli és la plastilina cinètica, la qual té múltiples utilitats», explica l’experta, tot apropant-se a un tamboret col·locat a l’entrada de la botiga. D’allà agafa una capseta, on té una curiosa pasta de color lila. «Es pot rebregar, estirar i tallar. No taca, no és tóxica i substitueix gairebé un ninot antiestrès. És molt pràctic per als infants i per als més grans, que també exerciten les seves articulacions», detalla mentre demostra les qualitats. Agrada molt i «deixa tothom embadalit».

Entre aquesta mateixa tipologia de productes, també destaca la Kinetic Sand, que és com la sorra de la platja mullada, sent plastilina, però que «no s’enganxa a les mans, s’utilitza molt per rehabilitació i es modela molt bé». També existeix la plastilina intel·ligent, la qual «pot canviar de color, esdevenir fluorescent i o també pot ballar amb un imant».

En clau nadalenca, destaca unes peces de decoració que emulen galets gegants. Cada any triomfen. «En tinc de diferents mides i atrau moltes mirades. Com a novetat, enguany també han vingut unes boles de neu amb música», esmenta. El que sí que subratlla la botiguera és que el costum de regalar a cada membre de la família s’ha substituït per l’intercanvi, com l’amic invisible. «Es poden gastar més diners per a una persona amb quelcom més elaborat i estalvien força volum de regals», afirma.

La marca infantil belga Lilliputiens també és tot un segell a la botiga. Fa calendaris interactius, peluixos i altres joguines. El públic col·leccionista és molt important al local, ja que compten amb una gran línia de personatges Disney. «Són de resina i pintats a mà, vénen de París, d’Eurodisney. La Campanilla de Peter Pan és la més exitosa», assegura Maria Joana.

Comentarios
Multimedia Diari