Más de Reus

Reus Cultura

Les entrades pels actes de Sant Pere es podran adquirir avui a les 16 h

El canal de distribució serà la web ‘entrades.reuscultura.cat’. Es demana responsabilitat quant a la quantitat d’entrades

M. PLANA

Whatsapp
Daniel Recasens i Carles Pellicer presentant, ahir, el nou marxandatge de Reus Cultura. FOTO: ALFERDO GONZÁLEZ

Daniel Recasens i Carles Pellicer presentant, ahir, el nou marxandatge de Reus Cultura. FOTO: ALFERDO GONZÁLEZ

Les entrades pels actes de la Festa Major de Sant Pere de Reus es posen a la venta aquesta tarda, a les 16 hores. Es podran adquirir a la web entrades.reuscultura.cat. El regidor de Cultura, Daniel Recasens, fa una crida a la responsabilitat de les famílies. I és que no hi ha límit del número d’entrades que es pot adquirir per persona. «Demanem que s’actuï de forma responsable i que només s’adquireixin els passis realment necessaris», deia ahir al migdia el regidor. Cal recordar que tots els actes són gratuïts a excepció dels dos concerts de gran format, que tenen un preu de 5 euros. Són l’actuació de Gertrudis, el dijous 24 de juny a les 21.30 hores al Parc de la Festa; i els Pets, el dia 25 també a les 21.30 h al Parc de la Festa.

D’altra banda, des d’ahir que està a la venda el nou marxandatge de la botiga de Reus Cultura, que ha estat renovada amb 48 productes de sèrie limitada. Són elements vinculats, majoritàriament, a la Festa Major de Sant Pere i també hi ha una part dedicada al Museu de Reus. Un cop s’exhaureixin les existències, es produiran dissenys nous que renovaran de nou la botiga. «La voluntat és reforçar la sensació de pertinença a la ciutat, amb línies senzilles en elements del dia a di», detallava ahir Recasens.

Els nous dissenys són sobre la imatge del Nen a Portici, de Marià Fortuny; La Cervoleta, d’època paleolítica, recuperada pel Doctor Salvador Vilaseca l’any 1932; i els gegants, amb els Indis, els Vitxets, els Moros, els Negres, els Japonesos i el Carrasclet com a protagonistes. De tots els productes, el 70% són nous.

Recasens va afegir que «una de les particularitats que volem remarcar és que hem estat sensibles a l’hora de seleccionar els productes amb tota aquella oferta que prové de la producció de centres ocupacionals de capacitats diverses de la ciutat. És per això que el 35% dels productes estan produïts pel Taller Baix Camp i Topromi». El ventall de preus dels diferents productes oscil·la entre els 2 i els 18 euros. I a més, amb una compra per valor de 20 euros mínim es regalarà un joc de sotagots de la Festa Major. Els productes estan a la venda des d’ahir i es poden adquirir a la Casa Rull (de dilluns a divendres de 10 a 14 hores) i al Museu Salvador Vilaseca, al raval de Santa Anna (de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i a les tardes de 17 a 20 hores).

L’alcalde Carles Pellicer, per la seva banda, va agrair la tasca realitzada des de Cultura per trobar la fórmula d’aquesta Festa Major, esperant que el pròxim any ja es pugui celebrar amb total normalitat.

Temas

Comentarios

Lea También