Les obres al barri Sol i Vista de Reus encaren la recta final

L’Ajuntament ha anunciat l’inici de la segona fase de la millora i adequació del barri, que vindrà subvencionada per la Generalitat

20 diciembre 2018 11:15 | Actualizado a 20 diciembre 2018 11:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Bona part de les obres de remodelació del barri Sol i Vista encaren la recta final. L’Ajuntament de Reus hi haurà destinat, al final, més d’un milió d’euros en unes tasques que s’han dividit en dues fases. 

La primera comprenia les obres de millorar dels carrers Entença, Almirall Requesens, i també alguns trams dels carrers de Roger de Llúria i de Nelson Mandela. Una actuació adjudicada per un import de prop de 640.000 euros i que van venir precedides per la renovació de la xarxa de sanejament i aigües pluvials amb un pressupost de prop de 220.000 euros. 

El projecte ja executat incorpora consideracions dels veïns, recollides en les sessions de participació que es van realitzar en el seu dia amb tècnics municipals i membres del Govern de Reus. 

Els treballs hauran suposat, en total, una inversió de més d’un milió d’euros

Tot plegat ha servit per dotar d’unes superfícies coherents amb les obres realitzades recentment a l’entorn, amb vorades de granit, paviment de voreres de panot/terratzo i paviment asfàltic, i s’han eliminat les barreres arquitectòniques. 

Amb la voluntat de millorar l’accessibilitat dels vianants, amb aquesta actuació es redueix les places d’aparcament en superfície al carrer d’Entença, que es compensen en la seva totalitat amb l’increment de places a la plaça de Nelson Mandela, al raval de Sol i Vista i al carrer de l’Almirall Requesens.
L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d’Urbanisme, Marc Arza, van visitar ahir el barri per veure les obres. Durant la visita, l’alcalde va anunciar l’inici del procés de licitació de la segona fase inclosa en el Pla de Barris. 

La segona fase, en marxa
Aquesta segona fase s’espera que, un cop iniciada, s’allargui durant quatre mesos. Compta amb un pressupost de prop de 200.000 euros i contempla la remodelació del Carrer Roger de Llúria, al tram fins carrer Josep Iglésies i Fort. L’actuació inclou obres en el sistema de sanejament, enllumenat i jardineria. 

Comentarios
Multimedia Diari