Les roses tenyeixen el Teatre Bartrina de Reus

El 72è Concurs Exposició Nacional de Roses s'ha inaugurat aquest migdia amb el repartiment de premis entre els participants

04 mayo 2019 18:03 | Actualizado a 04 mayo 2019 18:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els germans Ballester Valveny (categoria Afeccionats Rosa Estàndard), Ramon Fonts Solé (categoria Afeccionats Poliandres) i Cori Fonts Capdevila (Categoria Afeccionats Miniatures) han estat els guanyadors del 72è Concurs Exposició Nacional de Roses de Reus, que s’ha inaugurat avui al Teatre Bartrina, organitzat pel Centre de Lectura de Reus. L’exposició es podrà visitar els dies 4, 5 i 6 de maig.

Pel que fa al 33è Concurs de Composicions Florals de Roses, la guanyadora del primer premi ha estat Josefina Cristià Juanpere. Els premis s’han lliurat en el transcurs de l’acte inaugural de l’exposició, que s’ha desenvolupat avui dissabte al Teatre Bartrina i que ha estat presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president del Centre de Lectura, Jaume Massó. Durant els tres dies de durada del certamen, es desenvoluparan un seguit d’activitats paral·leles, entre les quals destaquen diverses demostracions pràctiques d’art floral i les actuacions a l’escenari del Teatre Bartrina dels alumnes de l’Escola de dansa del Centre de Lectura.

El Concurs Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura és el més antic d’aquestes característiques que se celebra a Catalunya i s’organitza amb l’objectiu de promoure els valors artístics i culturals d’aquest símbol floral de la ciutat de Reus, que és la rosa.

Comentarios
Multimedia Diari