Más de Reus

Les roses tenyeixen el Teatre Bartrina de Reus

El 72è Concurs Exposició Nacional de Roses s'ha inaugurat aquest migdia amb el repartiment de premis entre els participants

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotografia de família dels premiats en el 72è Concurs Exposició Nacional de Roses de Reus. FOTO: Alfredo González

Fotografia de família dels premiats en el 72è Concurs Exposició Nacional de Roses de Reus. FOTO: Alfredo González

Els germans Ballester Valveny (categoria Afeccionats Rosa Estàndard), Ramon Fonts Solé (categoria Afeccionats Poliandres) i Cori Fonts Capdevila (Categoria Afeccionats Miniatures) han estat els guanyadors del 72è Concurs Exposició Nacional de Roses de Reus, que s’ha inaugurat avui al Teatre Bartrina, organitzat pel Centre de Lectura de Reus. L’exposició es podrà visitar els dies 4, 5 i 6 de maig.

Pel que fa al 33è Concurs de Composicions Florals de Roses, la guanyadora del primer premi ha estat Josefina Cristià Juanpere. Els premis s’han lliurat en el transcurs de l’acte inaugural de l’exposició, que s’ha desenvolupat avui dissabte al Teatre Bartrina i que ha estat presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president del Centre de Lectura, Jaume Massó. Durant els tres dies de durada del certamen, es desenvoluparan un seguit d’activitats paral·leles, entre les quals destaquen diverses demostracions pràctiques d’art floral i les actuacions a l’escenari del Teatre Bartrina dels alumnes de l’Escola de dansa del Centre de Lectura.

El Concurs Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura és el més antic d’aquestes característiques que se celebra a Catalunya i s’organitza amb l’objectiu de promoure els valors artístics i culturals d’aquest símbol floral de la ciutat de Reus, que és la rosa.

Temas

Comentarios

Lea También