Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’escola d’emprenedoria de Redessa ensenya com crear una empresa

Qui completi l’‘Itinerari d’acompanyament per a la creació de la teva empresa’ rebrà un certificat acreditatiu de la formació rebuda

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotografia d’una sessió de l’Itinerari de l’Escola d’Emprenedoria de Redessa. Foto: Cedida

Fotografia d’una sessió de l’Itinerari de l’Escola d’Emprenedoria de Redessa. Foto: Cedida

Aquest mes de setembre comença l’activitat de l’Escola d’Emprenedoria de Redessa, amb la posada en marxa de les sessions de l’Itinerari d’acompanyament per a la creació de la teva empresa.

La primera sessió porta per títol ‘Fins a quin punt tens talent emprenedor? Una introducció al millor instrument per predir el potencial emprenedor’ i l’organitzarà Joan Ramon Alabart, director de l’MBA de la Universitat Rovira i Virgili. 

La sessió vol incidir en el fet que abans d’exercir el rol d’emprenedor cal avaluar les capacitats personals i se centrarà a explicar els 10 punts que han estat identificats en els emprenedors més exitosos. També es donarà a conèixer el Builder Profile 10, una eina que serveix per mesurar el talent emprenedor.

Aquesta sessió, que correspon al primer pas de l’Itinerari (La idea de negoci), es realitzarà el dilluns 18 de setembre, a les 9.30 hores. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de la pàgina web de Redessa (www.redessa.cat).

El recorregut de l’Itinerari contemplarà àmbits que s’abordaran en diferents sessions al llarg dels pròxims mesos. En primer lloc, debatrà sobre la idea de negoci. Li seguiran el pla d’empresa, les formes jurídiques i els tràmits per a la creació de l’empresa; la fiscalitat, impostos i taxes; les formes de finançament disponible; el màrqueting i, en darrera instància, la ubicació empresarial.

Tot i que no és imprescindible assistir a totes les sessions de l’Itinerari, els emprenedors que el completin rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda a l’Escola d’Emprenedoria. La realització de l’Itinerari es farà semestralment i està obert a tots els emprenedors del territori. 
L’assistència a totes les sessions serà gratuïta.

Temas

Comentarios

Lea También