L'exposició de cotxes Porsche triomfa a la fira Epocauto

La mostra retrospectiva d'aquesta mítica marca ha estat un dels grans atractius de l'edició d'enguany

19 mayo 2017 19:59 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’exposició retrospectiva de Porsche i la gran varietat de vehicles, productes i peces s’han convertit aquest cap de setmana en els principals atractius d’Epocauto, la fira de vehicles clàssics que enguany ha complert 16 edicions i que ahir va tancar portes després d’un cap de setmana amb una important afluència de públic.

Epocauto ha ocupat una superfície de 7.000 m2 del recinte firal, 1.200 dels quals han estat dedicats a l’exposició de vehicles de la marca Porsche, un dels atractius de la present edició de la fira. D’altra banda, un any més l’aparcament de clàssics que s’ha habilitat a l’auditori exterior de firaReus ha estat un altre dels grans atractius d’Epocauto i els propietaris de clàssics que n’han fet ús l’han valorat molt positivament.

Per al president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «Epocauto és un referent del seu sector a l’Estat, fet que es posa de manifest en la setantena d’expositors que hi participen cada any». Epocauto ha portat a firaReus a visitants i expositors d’arreu de l’Estat i de diferents punts de Catalunya. En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha afirmat que «aquesta fira va en la línia de les activitats que donen projecció a la ciutat i després de setze edicions ha situat Reus en el mapa firal estatal entre els aficionats del sector».

Implicació del territori

La fira de vehicles clàssics de Reus compta, des de fa uns quants anys, amb una gran implicació dels clubs de clàssics del territori i d’arreu de Catalunya, els quals han estat molt importants per a captar nous visitants i aficionats. Des de l’organització de firaReus es vol agrair la seva participació i també la del Grup de Motos Clàssiques de Reus, que coorganitza Epocauto juntament amb firaReus. Epocauto va tancar portes a les tres de la tarda. La propera fira del calendari serà el Saló de la Moto, que es realitzarà del 29 d’abril a l’1 de maig.

Comentarios
Multimedia Diari