Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Llibertat amb càrrecs per als tres detinguts en l’escorcoll d’un pis de la Riera de Miró

Els autors van sostraure material divers com ara electrodomèstics, joies i dos coixins de sofà entre altres objectes

Cristina Valls

Whatsapp
El registre i les detencions van tenir lloc en un pis del número 2 de la Riera de Miró. FOTO: Alfredo González

El registre i les detencions van tenir lloc en un pis del número 2 de la Riera de Miró. FOTO: Alfredo González

La matinada del dia 30 de desembre, un habitatge del carrer Eduard Toda de Reus va patir un robatori. Els autors van sostraure material divers com ara electrodomèstics, joies i dos coixins de sofà entre altres objectes. També van sostreure una motocicleta i un cotxe del garatge del mateix habitatge. Un cop denunciat el succés, els agents de la policia van investigar i al llarg del transcurs de les hores, el denunciant dels fets es va trobar el vehicle i la moto, poc després. 

Finalment, els Mossos d’Esquadra van trobar un dels coixins robats en una terrassa de la Riera Miró. Per això, van sol·licitar ordre judicial per accedir a l’habitatge, que era propietat del banc, i van recuperar alguns dels objectes del robatori del dia 30. Arran d’això, l’operació de divendres passat en un pis del numero 2 de la rieta de Miró, es va saldar amb tres detinguts de nacionalitat marroquina, procedents de Reus i d’entre 20 i 21 anys. Acumulaven entre tots 14 antecedents i van passar a disposició judicial del Jutjat de Guàrdia. L’endemà, els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.

Temas

Comentarios

Lea También