Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Llista dels detinguts pel cas Innova

Com a resultat dels registres pel Cas Innova aquest dimarts s'han detingut, fins el moment, 7 persones que passaran a disposició judicial els propers dies

Redacció

Whatsapp
Teresa Gomis sortint per la porta del darrere de l'Ajuntament i entrant en un vehicle policial. Foto: Alba Mariné

Teresa Gomis sortint per la porta del darrere de l'Ajuntament i entrant en un vehicle policial. Foto: Alba Mariné

Durant aquest dimarts s'han dut a terme 25 entrades i registres, per ordre del jutjat d’instrucció 3 de Reus, fruit la investigació del conegut com a cas Innova. Els registres s'han fet de forma simultània als partits judicials de Reus, Amposta, Tarragona i Valls. Com a resultat d’aquests registres s’han detingut, fins el moment, 7 persones que passaran a disposició judicial els propers dies (no es descarta que hi hagi més detencions).

Els detinguts són:

.- Teresa Gomis, primera tinent d’alcalde de l’ajuntament de Reus

.- Joan Mª Benet, gerent de l’empresa Sagessa

.- Enric Agustí Farré, director general de Sagessa

.- Lluís Nualart, ex director Hospital Sant Joan de Reus

.- José Augusto García Navarro, ex director general de Sagessa

.- Luís Márquez Álvarez, empresari Traider S.L

.- Miguel Ángel Puig Tarrech, director gerent d’Activa Mutuas

.- Antonio Foz Bosch, director aprovisionament i logística de Sagessa

.- Carles Abelló Pellicer, director econòmic financer de Sagessa

Les entrades i registres s’han fet: a la unitat administrativa de l’Hospital Sant Joan de Reus, (on s’hi ha dirigit la comissió judicial formada pel jutge instructor, la secretària judicial i un interventor de la Intervenció General de l’Administració de l’Estat); a totes les seus del grup Sagessa; a l’Hospital comarcal d’Amposta; a l’Ajuntament de Reus; a l’Ajuntament de Cambrils; a l’Institut Pere Mata de Reus; a l’empresa Activa Mutuas 2008 (a la seva seu de Tarragona); a l’empresa Ambulàncies Reus així com en altres empreses privades relacionades amb el món de la sanitat a Tarragona i Reus i en els domicilis de les persones implicades. També s’ha requerit documentació en altres empreses privades i a l’Ajuntament de Torre de l’Espanyol.

Les diligències practicades avui formen part de la peça 4 del conegut com a cas Innova (peça que afecta a l’Hospital de Reus i que està declarada secreta) que s’està instruint en el jutjat nº 3 de Reus i els delictes que s’estan investigant són: falsedat documental, prevaricació, malversació de diners públics, suborn, tràfic d’influències i blanqueig de capitals.

De tota l’operació se n’està fent càrrec la Guàrdia Civil de Tarragona, sota la direcció del jutjat de Reus, que ha desplegat més de 100 efectius per a dur a terme les diligències realitzades avui.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También