L'Última Llar de Reus demana 20.000 euros a una activista animalista per injúries

Anna Carbonell, que des de fa anys acusa a la gossera de centenars de sacrificis de gossos i gats, declara aquest dimarts com a investigada

19 mayo 2017 16:17 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Anna Carbonell, membre d’Arrel i de la Coordinadora Felina del Camp de Tarragona i activista pels drets dels animals del territori, declara avui en qualitat d’investigada en el jutjat penal nº 2 de Reus. L’empresa ‘Jardí Mortuori Baix Camp L’Última Llar’ va interposar una querella criminal contra l’activista per suposades injúries i calumnies, i l’acusa de mentir i malmetre la seva imatge pública i honorabilitat. És per això que li demanen 20.000 euros d’indemnització.

Anna Carbonell manté des de fa nou anys un litigi que ha portat als mateixos jutjats de Reus a arxivar les denúncies que ha anat interposant contra L’Última Llar. «Tot i presentar innumerables proves físiques, documentals i testimonials que demostren els centenars de sacrificis dels gossos i els gats recollits per aquest negoci familiar», segons un comunicat emés per Arrel.

Maltractament i desanteció

Carbonell afirma que les seves declaracions i acusacions de maltractament, desatenció i sacrifici premeditats per part de l’empresa, són totalment certes i que constitueixen una realitat materialment objectiva, recolzada sobre nombroses proves i testimonis que avalen «els horrors que sofreixen els gossos i els gats en aquell centre».

El Diari ha contactat amb L’Última Llar i els seus responsables no han volgut fer cap declaració al respecte, a l’espera de que la Justícia dictamini si les acusacions d’aquesta activista animalista són o no constitutives de delicte. La Coordinadora Felina de Tarragona ha convocat per aquest dimarts (10.30 hores) una concentració de recolzament a Anna Carbonell.

Comentarios
Multimedia Diari