Lluís Capdevila obrirà la temporada ‘més jove’ del Bartrina

TEATRE. El cicle, que arrenca el 26 de gener, oferirà 22 representacions de música, teatre i dansa

06 diciembre 2019 16:40 | Actualizado a 07 diciembre 2019 13:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La temporada d’hivern i primavera del Teatre Bartrina de Reus «aposta pel públic jove» amb un logotip que identifica les obres i els concerts que es destinen específicament al públic d’aquesta franja d’edat, d’entre 12 i 35 anys, i amb un descompte especial del 50% en aquests espectacles associat al Carnet Jove i a la Tarja Jove de Reus. El cicle començarà el 26 de gener de 2020 amb el pianista de Falset Lluís Capdevila i finalitzarà el 30 de maig amb Solitud, de Víctor Català. En total pujaran a l’escenari del Bartrina 18 espectacles en 22 representacions.Com en d’altres trimestres es faran fòrums de l’espectador en acabar algunes funcions.

Hi ha diferents propostes protagonitzades per artistes locals, des del cantautor Joan Masdéu, als col·lectius teatrals Teatre Estable del Baix Camp, La Gata Borda o Clownic. També acollirà la dinovena edició Black Music Festival, aquest cop amb dos concerts: de Monica Green, en formació de sextet i que recopilarà els millors temes dels seus 30 anys de carrera, i del duet Aiala, una jove que commemorarà els 10 anys del Casal de Joves.

Estan programats, a més, dos espectacles per a públic familiar, Littel Night, adreçat a la franja de 18 mesos i fins a 3 anys, del qual es faran tres sessions, i Mon pare és un ogre!, per a públic a partir de 10 anys, el qual serà accessible per a persones sordes en Llengua de Signes Catalana (LSC).

Venda d’entrades

En termes d’accessibilitat, es portarà a terme la representació de Abans que es faci fosc, amb Míriam Iscla, fent que aquest funció sigui adaptada per a persones amb discapacitat sensorial.

També durant aquests mesos al Bartrina s’hi desenvoluparà la segona edició del projecte educatiu Tots Dansen, uns aposta per la dansa que parteix de la part pedagògica per poder arribar al públic i als artistes del futur. Set seran altre cop els centres educatius de Reus que participaran.

Destaca també el Concurs Exposició Nacional de Roses, que arriba a la 73ena edició, i les sessions cinematogràfiques que conformen la programació del CineClub.

La venda d’entrades i packs Bartrina començarà el dia 17 de desembre, tot i que la renovació d’abonaments es pot fer fins al 10 de desembre i els nous abonaments estaran a la venda els dies 11, 12 i 13 de desembre.

Comentarios
Multimedia Diari