Lluís Llach és rebut entre aplaudiments al Círcol de Reus, ple de gom a gom

De fet, l'èxit de la conferència ha fet que els responsables del Círcol haguessin d'habilitar un segon espai a la sala principal perquè tots els assistents a l'acte puguessin seguir la conferència-col·loqui

19 mayo 2017 20:02 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El cantautor i diputat de JxSí Lluís Llach ha omplert aquest vespre de gom a gom el Círcol de Reus en la seva visita per a pronunciar una conferència sobre el procés de desconexió amb l'Estat que ha iniciat el Parlament de Catalunya.

De fet, l'èxit de la conferència ha fet que els responsables del Círcol haguessin d'habilitar un segon espai a la sala principal perquè tots els assistents a l'acte puguessin seguir la conferència-col·loqui, en aquest cas mitjançant una projecció en pantalla. 

La gent congregada aquest vespre al Círcol de Reus ha rebut amb forts aplaudiments Lluís Llach, que abans d'iniciar l'acte ha visitat l'entitat i ha signat al llibre d'honor.

Llach s'ha desfet davant el públic amb acter amb un ace original i en to distès: la seva intervenció ha estat molt breu i s'ha dirigit al nombrós públic per iniciar un col·loqui obert.

 

Comentarios
Multimedia Diari