Lluís Miquel Pérez, president del Centre de Lectura de Reus dimarts vinent

L’exalcalde quedarà ratificat durant l’assemblea general de socis prevista pel dia 25 en encapçalar l’única candidatura presentada

17 junio 2019 15:17 | Actualizado a 17 julio 2019 12:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Lluís Miquel Pérez agafarà les regnes del Centre de Lectura de Reus la setmana vinent. Serà en el transcurs de l’assemblea general de socis de l’entitat, prevista pel dimarts 25 de juny, que quedarà ratificat en el càrrec de president sense que s’hagin de celebrar eleccions. De fet, Pérez encapçala l’única candidatura que va presentar els avals necessaris davant de la comissió de garanties de la històrica associació. En el transcurs de la sessió, l’exalcade de la ciutat també llegirà el seu programa d’actuacions i donarà a conèixer la composició del nou Consell Directiu entre altres punts de l’ordre del dia. El president sortint, Jaumé Massó, presentarà l’informe final de la seva gestió al capdavant de l’entitat els darrers dos anys.   

Lluís Miquel Pérez explicava, farà unes setmanes, que afronta el nou repte amb «gran il·lusió» i que per «obligació moral» amb l’entitat una vegada se li va presentar l’oportunitat després de tota una vida vincualda a la casa. Sense anar més lluny, abans d’encapçalar la presidència ja ha desenvolupar els càrrecs de tresorer i secretari. 

Ell mateix tampoc amaga que arriba a la presidència del Centre de Lectura en un moment de gran rellevància dins la seva llarga història. Un dels projectes més importants que tindrà sobre la taula serà l’ampliació de les instal·lacions després que l’actual directiva i l’Ajuntament firmessin el conveni per enderrocar un immoble del carrer de la Concepció i redactar el projecte. 

Un dels altres reptes, explicava ell mateix, serà la dinamització de l’entitat, ja que aquesta «necessita més socis, oferir més serveis als socis i, per damunt de tot, repensar el seu paper, en la societat que vivim, plena de reptes i oportunitats, amb visió estratègica i relleu generacional, que ja hem iniciat». D’altra banda, també va deixar clar que les causes judicials que té pendents de la seva anterior etapa com alcalde de Reus no comprometran l’entitat.  

Comentarios
Multimedia Diari