Lluís Pallejà, Lluís Agustench i Jordi Pouget, candidats a liderar Primàries Reus

Les eleccions per escollir a la persona que liderarà la plataforma independentista seran el 23 de febrer

04 febrero 2019 19:39 | Actualizado a 08 febrero 2019 08:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Primàries Reus ja disposa de la llista provisional de les persones que optaran a liderar la plataforma independentista. Es tracta de Lluís Pallejà, Lluís Agustench i de Jordi Pouget. Mentre que els dos darrers ja havien anunciat amb anterioritat la seva intenció de presentar candidatura, el cas de Pallejà sorgeix com a una novetat rellevant. Membre actiu dins de la societat reusenca, ha estat recentment president dels Xiquets de Reus, s’ha vinculat a moviments culturals i educatius.   

El nomenament dels tres candidats s'ha anunciat aquest dilluns en el transcurs del comitè electoral de Primàries Reus i s’espera que el dijous es faci la proclamació definitiva sense que s’esperin sorpreses de darrera hora. Més enllà dels candidats, també s'han aprovat els 12 noms que estan decidits a formar part de la llista electoral. 

Les eleccions per escollir el candidat seran el pròxim 23 de febrer. Està previst que s’habilitin diferents punts de votació més enllà d’oferir la possibilitat als 550 inscrits a la plataforma a fer-ho electrònicament. La setmana passada, el seu portaveu, Lluís Gibert, ratificava la intenció de Primàries Reus de presentar-se a les eleccions municipals i que nopactarien amb cap partits del 155.

Comentarios
Multimedia Diari