Lluís Soler serà 'El bon pare' aquest dissabte al Teatre Bartrina de Reus

La nova temporada recupera el Fòrum de l'Espectador, un col·loqui posterior a les representacions. La d'aquest dissabte serà una de les que oferirà aquesta possibilitat

19 mayo 2017 16:32 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'actor Lluís Soler protagonitza “El bon pare” aquest dissabte 4 de febrer al Teatre Bartrina (21:00 h), la primera obra de teatre de la nova temporada. La funció és també la primera del cicle Hivern-Primavera 2017 que inclou el Fòrum de l'Espectador posterior a la representació, que es realitza en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya a Tarragona i la presència dels mateixos intèrprets i membres de l'equip de producció del muntatge.

“El bon pare” és un text concebut per David Planas, el qual dirigeix també l'obra, que inclou en el repertori Lluís Soler, Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Jaume Madaula. Es tracta d'una tragicomèdia sobre la figura masculina i la paternitat que retrata una generació de pares que han cregut que una educació moderna, tolerant i oberta era la solució a tots els mals. Uns pares que s'han trobat que la relació pares-fills era tan complicada i misteriosa com sempre. El malson delirant que viu el protagonista de “El bon pare” demostra que hi ha coses que un pare no hauria de saber mai sobre la seva filla.

Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir de dimarts a divendres de 18:00 a 20:00 h i una hora abans de la representació a la taquilla del teatre i per Internet al web del Teatre Bartrina.

Fòrum de l'Espectador

La nova temporada del Teatre Bartrina recupera el Fòrum de l'Espectador posterior a diferents sessions de la programació. Es tracta d'un col·loqui que es realitza en col·laboració amb la Delegació a Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i on es conversa sobre les principals qüestions que planteja l'obra representada. En aquesta temporada seran quatre les obres que inclouran fòrum posterior amb el públic. La primera és “El bon pare”, de David Planas, protagonitzada per Lluís Soler, una tragicomèdia sobre la figura masculina i la paternitat (dia 4 de febrer, 21:00 h). La seg&uu ml;ent obra amb fòrum de l'espectador serà “Pretty” el dia 8 d'abril i la tercera representació amb debat posterior serà “Els tres aniversaris”, de Rebekka Kricheldorf, dirigida per Jordi Prat i Coll i amb un repartiment que inclou Rosa Boladeras, Joan Negrié, Carlota Olcina, Victòria Pagès i Albert Triola. Un espectacle que és fruit d'una col·laboració entre Sala Trono, La Villarroel, Teatre Metropol de Tarragona, Teatre Principal de Valls, el Teatre de Salt i el Teatre Bartrina de Reus. El darrer muntatge que inclourà Fòrum de l'Espectador amb el públic és “Ragazzo”, de Cia. Teatre Tot Terreny, dirigida per Lali Álvarez i amb Oriol Pla com a únic protagonista. Aquest espectacle ha estat Premi de la Crítica 2015 al Millor Espectacle per a Joves i a l’Actor Revelació, i Premi Serra d’Or a l’Espectacle Teat ral del 2015. Un espectacle dedicat a Carlo Giuliani, un jove assassinat a Gènova el juliol del 2001 durant la cimera del G8.

 

Comentarios
Multimedia Diari