L'opinió: Tuits als Reis de Reus

19 mayo 2017 16:50 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Estimats Reis de Reus, ja sabem que no arribeu amb camell perquè us podrien posar a la garjola #Urbanospolitscarrersnets. Ens agradaria veure a @reus_cat Carles Pellicer visitant tots els barris reusencs amb una de les motos xul·les de la policia local. Ens agradaria saber perquè el logo de @PdeCatreus s’assembla al de les ambulàncies d’emergència. Benvolguts Reis de Reus, podríeu aconseguir el reconegut Menjar Blanc de Reus fos blaugrana? Podríeu recordar a les relaxades notorietats municipals de la @CUPReus que es posin les piles d’una reusenca vegada? De moment, com la resta de l’oposició semblen les Germanetes de la Caritat. L’únic element reusenquista de la vostè cavalcada seran els caramels de Cal Rodríguez #CompraraReusnotepreus. Els estornells unionistes del jardí consistorial sembla que practiquin la màxima ecologista del muts i a la gàbia #PPiuleuPPoc La bona gent de l’antic pojulisme s’han trobat carbó electoral a la porta del carrer.

Enyorats Reis, heu de sortir de l’armari de la Bíblia en vers perquè el carbó de l’expartit de la barretina era per les restes del naufragi del @reuspsc. El ballet del Llac dels Ànecs municipal es consolida amb el pas a 27 perfectament sincronitzat dels seus ballarins que entre ple i ple assagen la comèdia de Falset #Quiméslaballaelpastístalla. La regidoria d’Economia i Empresa del @marcarza podria incorporar un consell d’assessorament empresarial presidit per la nanotecnologia de l’Andreu Pintaluba #elmiraclereusenc.

Per anar tancant aquestes breus piulades, respectats Reis de Reus, el vostre carbó més contaminant l’hauríeu de repartir entre els polítics que gestionen amb tanta incompetència el nostre imprescindible sacrificat i menystingut Hospital #queSantJoanelshifotielsseusmagnificsevangelissocialspelcap. 2017 abraçades, reusenques i reusencs del meu cor #quelaVergedeMisericòrdiaensmiriambullsd’amor.

 

Comentarios
Multimedia Diari