Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Lucrecia obre el Festival del Bolero al Teatre Bartrina

Coincideix amb els 20 anys de la publicació del seu disc ‘Mis Boleros’

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la cantant Lucrecia, que estarà divendres a Reus. Foto: DT

Imatge de la cantant Lucrecia, que estarà divendres a Reus. Foto: DT

El Teatre Bartrina de Reus acull aquest divendres, 26 de maig, a partir de les nou del vespre, una nova edició del Festival del Bolero, amb un concert de Lucrecia. El conjunt de vivències i emocions que s’acumulen amb el pas del temps són la primera matèria que nodreix l’essència d’un gènere com el bolero i aquest festival ha demostrat darrerament que es tracta d’un gènere encara molt viu i amb molta força. Per aquest motiu el festival vol aprofitar la celebració dels 20 anys de la publicació d’un disc indispensable de la discografia de Lucrecia: Mis boleros (1996).

L’obra, en si mateixa, és una absoluta declaració d’amor al gènere, en companyia de la guitarra que millor sap posar els acords a l’amor i el desamor com és la del mestre Vicenç Solsona.

La recuperació d’aquell mateix repertori –¿Qué sabes tú?, Franqueza , Contigo aprendí, Desencuentros, Dos gardenias, La gloria eres tú i Nostalgia– i el retrobament de tots dos a escena desprès de dues dècades, per als quals el pas del temps no ha fet més que afavorir la seva vàlua humana i artística, garanteix una vetllada absolutament màgica i única a Reus.

Temas

Comentarios

Lea También