Lucrecia obre el Festival del Bolero al Teatre Bartrina

Coincideix amb els 20 anys de la publicació del seu disc ‘Mis Boleros’

24 mayo 2017 05:45 | Actualizado a 24 mayo 2017 05:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Teatre Bartrina de Reus acull aquest divendres, 26 de maig, a partir de les nou del vespre, una nova edició del Festival del Bolero, amb un concert de Lucrecia. El conjunt de vivències i emocions que s’acumulen amb el pas del temps són la primera matèria que nodreix l’essència d’un gènere com el bolero i aquest festival ha demostrat darrerament que es tracta d’un gènere encara molt viu i amb molta força. Per aquest motiu el festival vol aprofitar la celebració dels 20 anys de la publicació d’un disc indispensable de la discografia de Lucrecia: Mis boleros (1996).

L’obra, en si mateixa, és una absoluta declaració d’amor al gènere, en companyia de la guitarra que millor sap posar els acords a l’amor i el desamor com és la del mestre Vicenç Solsona.

La recuperació d’aquell mateix repertori –¿Qué sabes tú?, Franqueza , Contigo aprendí, Desencuentros, Dos gardenias, La gloria eres tú i Nostalgia– i el retrobament de tots dos a escena desprès de dues dècades, per als quals el pas del temps no ha fet més que afavorir la seva vàlua humana i artística, garanteix una vetllada absolutament màgica i única a Reus.

Comentarios
Multimedia Diari