L'últim adéu als tres reusencs morts a Salou

Els fets han colpejat dues famílies molt conegudes a la ciutat

28 agosto 2017 17:52 | Actualizado a 09 febrero 2018 13:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Reus s’ha vestit de dol després del tràgic accident de trànsit del passat diumenge a Salou.

Els fets han colpejat dues famílies de la ciutat. Ho alertava Rosa Lucas, propietària de les botigues de roba que duen el seu mateix nom, a la seva pàgina de Facebook.

A l’accident va morir la seva mare, Rosa Rodríguez, els seus oncles Francesc Torrell i Josepa Rodríguez –propietaris de la Impremta Torrell, negoci que ara regenten els seus fills–, i dos amics seus aragonesos. Eren els cinc ocupants del vehicle que va col·lisionar frontalment amb l’autobús. 

«No tinc paraules per expressar el buit que sento així com tampoc per agrair totes les condolències que estic reben tant telefònica com personalment», afirmava Rosa Lucas a través de les xarxes socials. 

L’últim adéu als tres reusencs morts en l’accident serà aquesta tarda, a les 17 hores, en un funeral que tindrà lloc a l’església de Sant Francesc.

Circumstàncies de l’accident
Salou també s’ha mostrat commocionat pels fet d’aquest diumenge. Les autoritats , encapçalades per l’alcalde en funcions, Marc Montagut, i funcionaris i amics es van reunir ahir a la porta de l’Ajuntament per realitzar un minut de silenci en homenatge a les cinc víctimes i en recolzament a les famílies. 

Montagut va declarar que «des del consistori lamentem els fets ocorreguts la tarda d’ahir i volem traslladar tot el nostre suport als familiars i amics de les víctimes». I és que, malgrat que les víctimes no són salouenques, l’accident va ocórrer a una carretera del municipi. 

Mentres, les investigacions segueixen el seu curs, a mans de la Policia Local de Salou. El regidor de Seguretat,  Mobilitat i Protecció Civil, David González va explicar que s’està realitzant l’atestat dels fets i que només es pot assegurar que la porta del Polo gris que estava estacionat estava oberta.

El que no es pot confirmar de moment és si ho estava perquè la van obrir sobtatdament des de l’interior o perquè la conductora just acabava de pujar al cotxe i no havia tingut temps a tancar-la quan va col·lisonar el cotxe de les víctimes mortals.

A més, s’ha descartat la possibilitat que el vehícle sinistrat i l’autobús contra el que va xocar anéssin en excés de velocitat per la vía, però no s’ha confirmat encara si els ocupants portaven el cinturó o només el portava el conductor, tal com asseguren les persones que van presenciar l’accident. 

Els fets van succeir ahir prop de dos quarts de cinc de la tarda. Un Honda va topar contra la porta d’un Polo estacionat, es va desviar cap al carril contrari, on va topar de cara contra un autobús Plana. Els passatgers del Polo i de l’autbús van resultar il·lesos, però els cinc ocupants del Honda van morir pràcticament a l’instant.

Comentarios
Multimedia Diari