'L’èxit de la Ganxet Pintxo són els restauradors i la qualitat del producte'

La Cambra de Comerç va lliurar ahir els premis de l’edició de tardor. El president, Isaac Sanromà, va agrair l’esforç dels professionals del sector

29 noviembre 2018 09:57 | Actualizado a 29 noviembre 2018 09:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«La Ganxet Pintxo no s’acaba quan s’acaba l’edició, ho fa quan es lliuren els premis». Amb aquestes paraules el president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, donava el tret de sortida al que ell mateix anomena la fi de festa de la ruta de tapes. Tota una declaració d’intencions per agrair a tots els restaurants i establiments participants la seva dedicació. «Sense vosaltres, la Ganxet Pintxo no seria el que és», va dir. I ho va dir pels restaurants premiats, la quinzena que ahir eren a l’acte, però també per la resta de participants, una cinquantena enguany. De fet, Sanromà ho va dir per tots els bars i restaurants que al llarg de 15 edicions han situat la ruta de tapes al lloc on és. 

Conscient que, segons com avanci el calendari de les eleccions a presidir la Cambra de Comerç, aquesta podria ser la seva darrera Ganxet Pintxo, Sanromà es va desfer en elogis cap als patrocinadors i també cap a l’Ajuntament de Reus, ahir representat per la gerent de l’Agència Reus Promoció, Marta Villalta. Villalta va coincidir amb Sanromà amb la potent dinamització econòmica i el fort component social i de motor de projecció de ciutat que representa la ruta de tapes per la ciutat. 

Segons Jordi Gispert, representant d’Estrella Damm, un altre dels patrocinadors de la Ganxet Pintxo, «es tracta d’un esdeveniment gastrosocial», que ajuda a donar a conèixer els restaurants, i també els productes locals. De fet, la DOP Siurana, que cada tardor es casa amb la Ganxet Pintxo, va voler destacar la sensibilitat dels professionals rere els fogons per fer un bon ús de l’oli d’oliva. 

I la representant del Centre de Normalització Lingüística, que cada any vetlla pel bon ús de la llengua catalana a les cartes, també va destacar l’esforç dels restauradors. 

Més de 300 donacions de sang
Però si alguna cosa ha estat capaç de fer la Ganxet Pintxo, a més d’oferir tapes de qualitat, ha estat aliar-se amb diversos agents socials del territori. Sempre, la ruta, va acompanyada d’una campanya per incrementar les donacions de sang a l’Hospital Sant Joan. 
Ahir el president de la Cambra, va revelar que, enguany, s’havien fet més de 300 donacions de sang. 

Comentarios
Multimedia Diari