Mango tanca la botiga del carrer Llovera de Reus després de 15 anys d'activitat

L'establiment abaixarà definitivament la persiana aquest diumenge i es quedarà només amb l´espai de La Fira

19 mayo 2017 16:50 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La botiga Mango del carrer Llovera tancarà les seves portes aquest cap de setmana després de 15 anys d’activitat. L’empresa, que va obrir a Reus l’any 2002 retira així la seva aposta pel centre de la ciutat i reafirma la seva preferència per altres models, com és el cas del que ofereix el centre comercial La Fira. La cadena hi té una botiga des que l’equipament de l’avinguda de Sant Jordi va entrar en funcionament, ara fa poc més d’un any.

Segons confirmen fonts de Mango consultades per aquest mitjà, la decisió de l’empresa s’emmarca en la seva estratègia de convertir els punts de venda en «botigues megastores, per tal de poder oferir totes les línies de la companyia (dona, home, infantil, esport i roba íntima)». Per tot plegat, asseguren des de la firma, i seguint aquesta línia d’actuació, a finals de l’any 2015 van obrir precisament un d’aquests megastores, de 875 metres quadrats, a La Fira, «apostant així per un dels centres comercials amb més afluència a Reus», diuen des de Mango.

L’empresa concreta també que amb l’obertura de l’establiment de la Fira es va passar a triplicar la superfície de venda que tenia a la ciutat, ja que la botiga que aquest cap de setmana tancarà al cor de Reus té una superfície molt inferior, de 285 metres quadrats.

Sigui com sigui, la imatge que oferirà el carrer Llovera durant aquestes rebaixes serà ben diferent de la dels darrers anys, ja que quedarà buit un dels seus grans locals i que solia atreure a un important volum de clients.

Comentarios
Multimedia Diari