Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mas Carandell presenta la seva oferta de cursos i serveis

L'acte serà dimecres, a les 19.30 hores, al Castell del Paborde de la Selva del Camp

Redacció

Whatsapp
L'acte tindrà lloc al Castell del Paborde de la Selva del Camp. Foto: Cedida

L'acte tindrà lloc al Castell del Paborde de la Selva del Camp. Foto: Cedida

Mas Carandell presenta aquest dimecres (19.30hores) la seva oferta de cursos i de serveis al Castell del Paborde de la Selva del Camp, en un acte organitzat conjuntament amb el Club de Coworking i amb la col·laboració de l’ajuntament de la Selva del Camp. La sessió s’adreça especialment als professionals de l’espai de coworking, però també és oberta a persones emprenedores i d’altres empreses del territori.

A la primera part es presentaran les propostes formatives dissenyades des de Mas Carandell per aquesta tardor, amb l’objectiu d’oferir eines de gestió empresarial pràctiques als professionals. Una oferta, que compta amb temes innovadors com gamificació, Design thinking, posicionament SEO, social commerce, community management, Mindfulness empresarial o PNL, entre d’altres.

A continuació s’oferirà la xerrada ‘Els 10 bàsics del màrqueting digital’, a càrrec de Laia Benaiges, freelance en comunicació i coworking. Per aquesta ocasió, comenta el regidor de Medi Ambient i Ocupació Daniel Rubio, s’ha triat una exposició de l’àmbit de la comunicació, els social media, atenent que aquests són una eina estratègica pels entorns productius, ja que han permès a les empreses avançar cap una comunicació més intel·ligent i participativa. La sessió es completarà amb el catàleg d’altres serveis i avantatges que ofereix Mas Carandell a les empreses com són: la borsa de treball, la gestió sense cost de la bonificació del crèdit formatiu, la selecció de personal o les estades d’alumnes en pràctiques.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También