Mas Pellicer critica les obres de millora de l’enllumenat

Els veïns del carrer Mas Iglesias es queixen de la falta d’informació i de la pèrdua de places d’aparcament els dies que tindran lloc els treballs

28 junio 2018 10:19 | Actualizado a 30 junio 2018 14:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les obres de manteniment, ampliació i millores de les instal·lacions d’enllumenat públic del barri de Mas Pellicer han despertat les protestes dels veïns, concretament dels que resideixen al carrer de Mas Iglesias. 

Els treballs, que porta a terme l’Ajuntament, han començat amb dos dies de retard. Aquest és un dels principals motius de les protestes dels residents, ja que lamenten que el barri perd moltes places d’aparcament.

A més a més, a l’altra vorera del carrer també està en marxa una demolició de soques que impossibilita l’estacionament a banda i banda de la via.

Preguntes sense resoldre

Des de l’Associació de Veïns 1r de Maig estan molestos perquè creuen que el consistori els té abandonats i que no els van avisar de l’inici d’aquestes obres. També mostren la seva indignació per no poder utilitzar les places d’aparcament durant els 15 dies que, en un principi, s’han d’allargar les millores a la via pública. 

Les obres d’enllumenat està previst que finalitzi el 13 de juliol, mentre que la demolició de soques finalitzarà durant el dia d’avui, possibilitant l‘aparcament a una de les voreres del carrer de Mas Iglesias. 

També es realitzaran treballs a altres zones de la ciutat com l’avinguda de Jaume I, el carrer del Doctor Domènech, a l’avinguda President Companys o al carrer de Sardà i Cailà, entre d’altres. 

Comentarios
Multimedia Diari