Mas Pintat, una dècada com referent de suport a les famílies de Reus

L’equipament compleix 10 anys amb una llarga cartera de serveis i més de 2.000 usuaris l’any
 

10 marzo 2018 16:16 | Actualizado a 10 marzo 2018 16:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Mas Pintat celebra enguany el seu 10è aniversari convertit en un centre de referència en polítiques de suport a la infància i a les famílies. 

Des de l’any 2016 que l’equipament ha ampliat el ventall de serveis de la petita infància a l’atenció d’infants i joves de fins a 14 i 16 anys. Entre d’altres, també s’ha inclòs el servei de psicòloga familiar, coach familiar, advocat, dietista i nutricionista i també el de fisioteràpia. 

Aquest nou enfocament i la tasca duta a terme li ha merescut al Mas Pintat el reconeixement de la Generalitat de Catalunya, que l’ha inclòs en la xarxa de centres d’orientació i acompanyament a la família per tal d’impulsar programes conjunts. 

També els usuaris reconeixen la tasca de Mas Pintat. Aquest 2017 han passat participat en les activitats organitzades 2.100 usuaris. Un dels serveis més exitosos són els espais i tallers familiars, en els que hi han participat unes 250 famílies. 

La tipologia de famílies que hi participa són majoritàriament nuclears, alguna monoparental i nombrosa, i els familiars participants oscil·len entre dos i quatre. Així mateix, el servei d’orientació i acompanyament a la família ha atès durant l’any 2017 a 25 famílies. 

Festa d’aniversari

Aprofitant la Diada Internacional de la Família i els 10 anys de la seva inauguració, Mas Pintat dedicarà el mes de maig tota una setmana a la família amb un programa d’activitats i tallers específic.

Amb 10 anys de trajectòria, Mas Pintat ha consolidat una àmplia oferta de serveis adreçats a la infància i a les famílies.

Destaquen l’Espai Nadó, que permet l’intercanvi d’experiències personals al voltant de la criança; els tallers familiars, destinat a famílies amb infants d’entre 1 i 5 anys: el programa ‘Avis i néts, compartint moments’, o el Casal d’Estiu, entre d’altres.

Comentarios
Multimedia Diari