Mas dóna suport a Pellicer

El president de la Generalitat felicita l'actual alcalde i candidat a la reelecció per la gestió feta durant el mandat i l'insta a 'rellançar' la ciutat pel bé del país

19 mayo 2017 23:19 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Carles Pellicer compleix amb el decàleg que ha de tenir tot bon alcalde. Almenys amb el que professa Artur Mas: treballador, proper –el seu Facebook en dóna bona mostra– i honest. Però més enllà de complir amb aquests requisits, el president de la Generalitat també va destacar la bona feina que ha portat a terme en matèria econòmica. Sobretot a l’hora de redreçar una situació «fomuda» i «amb factures sense pagar als calaixos» pel pas «d’un huracà (en clara referència al govern tripartit) que ho havia capgirat tot».

Però més enllà dels elogis i les bones notes, el president de la Generalitat també li va posar deures a Pellicer per quan surti reelegit alcalde. El principal va ser el de «deixar de posar ordre i rellançar la ciutat. Catalunya necessita tenir les millors ciutats del país, i Reus és una d’elles i no pot quedar aturada». I és que la intervenció del president Mas va vehicular en tot moment les eleccions municipals amb els reptes sobiranistes que té el país fins a final d’any. Una fita a la qual Pellicer es va comprometre a fer costat.

Les paraules de Mas van ser seguides amb molta atenció per les més de 400 persones que omplien el Bartrina. Instants abans va ser el torn del cap de llista de CiU i aspirant a la reelecció. Al seu discurs li va faltar aquella energia del mítings i va presentar, més aviat, poques novetats. Principalment es va centrar en els «grans» esforços econòmics que el seu govern ha fer durant quatre anys «per evitar que la ciutat s’ensorrés».

En aquest sentit, però, va fer gala de les bones dades (sense mencionar en cap moment al PP) que s’han aconseguit com ara la reducció del pagament a proveïdors o la reestructuració del model societari. Els grans detalls, i alguna novetat, potser els va preferir guardar per a la conferència que va anunciar que oferirà el dia 23 d’aquest mes al Centre de Lectura.

L’acte va comptar amb la presència dels principals noms de la coalició al territori i també va deixar detalls que, segurament, seran claus els propers dies. Un d’ells va ser la presència a la quarta fila del revocat alcaldable d’ERC, Àlfred Pitarch, i a qui alguns rumors situen a la llista de CiU a les municipals. L’altre, que en el tríptic que s’entregava als assistents a la sortida amb el lema ‘Carles Pellicer, a prop teu’ l’acompanyava una imatge on es podia veure ell mateix reunit, únicament, amb els actuals regidors Montserrat Vilella i Marc Arza.

Així doncs, i després del que es va viure en l’acte d’ahir al Bartrina, la precampanya electoral a la ciutat es podria considerar inaugurada.

Comentarios
Multimedia Diari