Masroig Vi Solidari ven totes les ampolles solidàries per la investigació en càncer infantil

La fira va organitzar activitats durant tot el dia i va finalitzar amb un sopar solidari i amb un concert

04 junio 2018 16:52 | Actualizado a 19 junio 2018 18:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La vuitena edició d’El Masroig Vi Solidari, que va tenir lloc el dissabte, va suposar un nou èxit tant de participació com de solidaritat per part dels seus visitants. Segons explicaven ahir els seus organitzadors, la jornada va acabar amb les 2.600 ampolles de vi solidàries venudes (cadascuna tenia un preu de 10 euros) i amb el convenciment de superar els 32.000 euros de recaptació de l’any passat.

Enguany, l’objectiu de la Fira del Vi Solidari era recaptar fons per ajudar l’Obra Social Sant Joan de Déu en la recerca en càncer infantil. 

En aquesta edició, el Teatre Bravium de Reus va ser l’entitat encarregada d’apadrinar la iniciativa, juntament amb la cantant i compositora Montse Castellà i la comunicadora Montse Llussà.

Les novetats es van centrar en l’ampliació del nombre d’escoles participants en el disseny de l’etiqueta i el sorteig d’entrades a Port Aventura entre els nens i nenes que van dibuixar les etiquetes del vi solidari d’aquesta edició; així com la presència a la fira d’una DO convidada, Jerez-Xérès-Sherry.

Com ja és habitual, la fira va organitzar activitats durant tot el dia i va finalitzar amb un sopar solidari i amb un concert a càrrec dels grups On the Road i Segonamà.

Comentarios
Multimedia Diari