Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més cartells informatius electrònics a les parades del transport urbà

Cada cop hi ha més parades amb cartells electrònics, uns cartells lluminosos permeten saber en tot moment els minuts que falten per a l'arribada dels autobusos de cada línia

Redacció

Whatsapp

Cada cop hi ha més parades amb cartells electrònics, uns cartells lluminosos permeten saber en tot moment els minuts que falten per a l’arribada dels autobusos de cada línia.

Actualment, 30 parades –d’un total de 183– ja disposen d’aquesta tecnologia que possibilita tenir la informació a temps real. Les darreres setmanes se n’ha instal·lat un a la parada Camí de Valls i el 2015 se n’instal·laran dos més a la plaça Pompeu Fabra, a l’accés del nou centre comercial.

Els nous panells informatius electrònics funcionen amb tecnologia LED, que ofereixen una millor visibilitat de la informació a temps real. A més, són a doble cara, fet que permet veure la informació sobre l’hora d’arribada prevista dels autobusos des de l’interior de les parades i des de qualsevol altra ubicació.

Amb aquesta nova incorporació, Reus Transport continua la instal·lació de panells electrònics de manera progressiva a les parades que va iniciar l’any 2009. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «amb la instal·lació d’aquests nous panells informatius a temps real, Reus esdevé una de les ciutats mitjanes d’Europa amb més percentatge de cartells electrònics per oferir informació del transport urbà». A les parades que no disposen de cartell electrònic, la informació es pot consultar a través de l’aplicació per a mòbil o del servei SMS.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También