Més cartells informatius electrònics a les parades del transport urbà

Cada cop hi ha més parades amb cartells electrònics, uns cartells lluminosos permeten saber en tot moment els minuts que falten per a l'arribada dels autobusos de cada línia

19 mayo 2017 23:54 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Cada cop hi ha més parades amb cartells electrònics, uns cartells lluminosos permeten saber en tot moment els minuts que falten per a l’arribada dels autobusos de cada línia.

Actualment, 30 parades –d’un total de 183– ja disposen d’aquesta tecnologia que possibilita tenir la informació a temps real. Les darreres setmanes se n’ha instal·lat un a la parada Camí de Valls i el 2015 se n’instal·laran dos més a la plaça Pompeu Fabra, a l’accés del nou centre comercial.

Els nous panells informatius electrònics funcionen amb tecnologia LED, que ofereixen una millor visibilitat de la informació a temps real. A més, són a doble cara, fet que permet veure la informació sobre l’hora d’arribada prevista dels autobusos des de l’interior de les parades i des de qualsevol altra ubicació.

Amb aquesta nova incorporació, Reus Transport continua la instal·lació de panells electrònics de manera progressiva a les parades que va iniciar l’any 2009. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «amb la instal·lació d’aquests nous panells informatius a temps real, Reus esdevé una de les ciutats mitjanes d’Europa amb més percentatge de cartells electrònics per oferir informació del transport urbà». A les parades que no disposen de cartell electrònic, la informació es pot consultar a través de l’aplicació per a mòbil o del servei SMS.

Comentarios
Multimedia Diari