Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 1.200 joves, a Riudoms a la trobada d’esplais de la Fundació Pere Tarrés

Els joves acamparan a la zona esportiva i visitaran diversos espais d’interès del municipi

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. de Riudoms

FOTO: Aj. de Riudoms

Més de 1.200 adolescents i joves es reuniran el cap de setmana del 16 i 17 de març a Riudoms en el marc de la TrocaJove, la trobada anual d’adolescents i joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés.

Durant aquests dos dies, nois i noies d’entre 15 i 18 anys, acompanyats dels monitors i monitores dels seus esplais compartiran experiències, establiran nous lligams i crearan espais de convivència en un entorn festiu, lúdic i formatiu.

L’objectiu de la trobada és oferir una activitat centrada en els adolescents i joves dels centres d’esplai, proporcionant-los un espai de formació i creixement, vinculat a la transmissió de valors cívics i al compromís social. És un espai d’intercanvi de coneixements, relacions i activitats amb altres joves de diferents centres d’esplai, molts dels quals acabaran formant part dels equips de monitors.

L’acte d’inauguració de la trobada es farà dissabte, 16 de març, a les 13.30 hores al Col·legi Beat Bonaventura Gran de Riudoms i comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret; del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris; de la 3a tinent d’alcalde i Regidora de Cultura i Casal Riudomenc, d'Ensenyament, Política Lingüística, Joventut, Lleure i Informació Municipal, Maria Cros Torrents; i del president del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC), Xavi Nus.

Xarxes Socials i gestió del temps

Sota el lema “Tic-tac,TU!”, la trobada girarà al voltant del la gestió del temps. És per això que durant tota la tarda de dissabte es podrà assistir a diverses xerrades que enfocaran el tema des de diverses àmbits com les xarxes socials, la necessitat de voler-ho tot de manera immediata, el temps que dediquen a altres persones, a nosaltres mateixos i fins i tot al nostre planeta, etc.

Temas

Comentarios