Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Nadal

Més de 1.400 escolars canten la Gran Nadala de Canal Reus Televisió al Mercadal

Han cantat l'Àngel i els Pastors. L'estrena serà l'11 de desembre a la televisió local i es podrà veure durant totes les festes

Diari de Tarragona

Whatsapp
Vista panoràmica dels escolars cantant la Gran Nadala. Foto: Ajuntament de Reus

Vista panoràmica dels escolars cantant la Gran Nadala. Foto: Ajuntament de Reus

Més de 1.400 escolars de 29 centres educatius de Reus, acompanyats pr un centenar de mestres, han cantat aquest dijous al matí la cançó 'L'àngel i els pastors' amb motiu de la 6ª Gran Nadala de Canal Reus TV, que un any més s'ha realitzat a la plaça del Mercadal com a acte previ a l'inici de les festes nadalenques. Com cada edició, el músic i mestre de música Jordi Salvadó s'ha encarregat de la direcció musical d'un esdeveniment que té la col·laboració de la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus i el patrocini de l'empresa reusenca Borges.

Detall d'alguns dels escolars que han participat. Foto: Canal Reus TV

En aquesta sisena edició hi han participat un total de 29 centres d’ensenyament de Reus: Escola Cèlia Artiga, Escola Pompeu Fabra, Escola Rubió i Ors, Institut Escola Pi del Burgar, Col·legi La Salle, Escola Puigcerver, Col·legi Ma. Rosa Molas, Col·legi Sant Josep, Escola ARCE, Escola Els Ganxets, Col·legi Sant Pau, Col·legi Aura, Collège Français, Escola Montsant, Escola Joan Rebull, Escola Rosa Sensat, Escola Prat de la Riba, Escola Isabel Besora, Escola Misericòrdia, Escola Marià Fortuny, Col·legi Pare Manyanet, Escola Eduard Toda, Col·legi La Presentació, Escola La Vitxeta, Escola Mowgli, Escola General Prim, Escola Maria Cortina, Escola Ciutat de Reus, Escola Teresa Miquel i l’Escola Sant Bernat Calvó.

La Gran Nadala s'estrenarà el dia 11 de desembre a través de Canal Reus TV i durant totes les festes de Nadal es podrà veure en aquest canal i també al web www.canalreustv.cat

Temas

Comentarios

Lea También