Más de Reus

Més de 10.000 descàrregues en quatre anys de l'aplicació mòbil

L'aplicació s'actualitzarà l'any vinent amb una millor navegació i noves prestacions

Redacció

Whatsapp

Reus Transport va ser pionera a oferir informació interactiva en temps real a través d’una aplicació per a telèfon mòbil i del servei SMS, per rebre un missatge amb les hores d’arribada dels autobusos a la parada sol·licitada. I és que la primera versió de l’aplicació mòbil de Reus Transport data de principis de 2011 i estava dissenyada per una generació de terminals que ja ha quedat obsoleta. La nova versió arribarà a principis de 2015.

Actualment, més de 1.900 terminals Android tenen l’aplicació instal·lada i, des de la seva estrena, s’han comptabilitzat més de 6.600 descàrregues. En la plataforma iOS d’Apple, s’han superat les 3.600 descàrregues. En total, més de 10.000 terminals han fet servir l’aplicació en algun moment d’aquests 4 anys i, actualment, registra una mitjana diària superior a les cinquanta consultes. Segons el regidor Marc Arza, «aquestes dades demostren la necessitat d’una aplicació adaptada a la tecnologia actual per facilitar l’accés a la informació a tots els usuaris, quan vulguin i on vulguin; una contribució més per millorar el servei de transport públic urbà».

Actualització

L’aplicació s’actualitzarà l’any vinent i incorporarà les següents característiques: millora de la navegabilitat, adaptació a pantalles més grans, incorporació del mapa de cada línia amb les parades geolocalitzades, enllaços a la nova web de Reus Transport, informació a l’usuari de les incidències del servei, major integració amb les xarxes socials i estarà preparada per la integració de títols de transport en format de codi QR.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También