Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 120.000 euros per millorar la sala polivalent de La Palma de Reus

Les obres finalitzaran a finals d’aquest mes i s’han portat a terme per adaptar l’espai a la normativa actual i perquè sigui més accessible

Diari de Tarragona

Whatsapp
Aspecte que ofereix actualment la sala polivalent. FOTO: Ajuntament de Reus

Aspecte que ofereix actualment la sala polivalent. FOTO: Ajuntament de Reus

L’Ajuntament de Reus ha realitzat una inversió de 120.871,80 euros (IVA inclòs) en les obres d’arranjaments de l’edifici de La Palma. Els treballs, que encara no estan del tot finalitzats, s’han centrat en la sala polivalent per tal d’adaptar a la normativa tot l’espai, l’accessibilitat i les millores en els acabats. La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, explicava ahir que «és un espai amb moltíssima vida cultura i amb molt d´ús i s’ha d’anar adaptant i millorant per tal de poder garantir la seguretat i benestar dels usuaris».

Els treballs s’han coordinat des del departament d’Arquitectura de l’Ajuntament i han anat a càrrec de l’empresa Construccions Jaen Vallés SL, amb una durada de tres mesos. La millora de la sala s’ha pogut alternar amb les activitats culturals ja previstes per portar a terme a La Palma. Actualment es duen a terme els darrers repassos perquè de cara a finals d’aquest mes es puguin donar per finalitzades les obres i se’n pugui fer la recepció.

Un nou servei a l’exterior

Per tal d’atendre les necessitats quan l’espai té més aforament s’ha adaptat un nou lavabo al costat dels serveis exteriors que hi havia fins ara i es comptarà amb un canviador de nadons.

A més a més, aquests serveis han estat modificats amb accessoris d’accessibilitat a les dues cabines accessibles i s’ha adaptat un lavabo ja existent. S’han adaptat també les alçades i extensions dels passamans existents a les dues escales que hi ha en l’actualitat. El nou servei accessible es troba al costat del bloc dels serveis existents.

Un dels grans canvis que es poden observar visualment a la sala polivalent és que s’ha retirat el revestiment de tot el sostre de la sala, ja que quan es va iniciar el projecte de remodelació es va veure que per sota el fals sostre hi havia tot el cablejat de so i llum i que podia suposar un perill amb temes relacionats amb la prevenció d’incendis.

Temas

Comentarios

Lea También