Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 150 persones voluntàries de la Creu Roja es troben a La Selva del Camp

La Trobada Provincial de Voluntariat és un reconeixement a totes aquelles persones que col·laboren amb la institució

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Creu Roja

FOTO: Creu Roja

La Creu Roja a Tarragona ha celebrat aquest dissabte a La Selva del Camp la Trobada Provincial de Voluntariat, una acció que es duu a terme anualment i que esdevé un reconeixement a totes aquelles persones que col·laboren amb la institució.

Hi han participat unes 175 persones de les assemblees locals de Móra la Nova, La Sénia, Reus, Amposta, Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó, Calafell-Cunit, Tortosa, Tarragona, Alt Camp, Mont-roig del Camp, Cambrils, Vila-seca i del Punt d’Atenció de la Selva del Camp.

A la demarcació de Tarragona el voluntariat de la Creu Roja està format per unes 2.400 persones.

La jornada s’ha iniciat a les 10 del matí amb un esmorzar de benvinguda a Coselva i el president de la Creu Roja a Tarragona, Ramon Grau, ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament acompanyat de l’alcalde del municipi, Jordi Vinyals.

Posteriorment els participants han visitat diferents punts d’interès del municipi dividits en grups, com són el castell, l’església i Els Ponts. Seguidament han conegut l’Hort d’Iglesies i i les instal·lacions de Coselva.

Per cloure la jornada el voluntariat ha fet un dinar de germanor al Casal d’Avis de la localitat, que ha comptat amb la presència del president provincial, Ramon Grau; el tinent d’alcalde Josep Masdeu i el regidor de Família i Serveis Socials, David Lafuente.

Temas

  • La Selva del Camp
  • Creu Roja

Comentarios

Lea También