Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 250 professionals del sector turístic van visitar Reus el 2017

Es van organitzar diferentes accions promocionals entre periodistes i experts del tursime de tot Europa per explicar els atractius de la ciutat

Diari de Tarragona

Whatsapp
Llegada la tarde, las terrazas del centro de Reus, como la de la Plaça Mercadal, lucen llenas de gente.

Llegada la tarde, las terrazas del centro de Reus, como la de la Plaça Mercadal, lucen llenas de gente.

L’Agència Reus Promoció va realitzar al llarg de l’any 2017 un total de 23 viatges de premsa i 12 viatges de familiarització per a turoperadors i agents de viatges de 12 països diferents perquè coneguessin la ciutat. Aquestes accions van permetre atendre 61 mitjans, entre periodistes i prescriptors especialitzats en informació de turisme, cultura, gastronomia i tendències.

La setmana passada es va tancar la programació de visites de familiarització programades a Reus, que van tenir com a reclams principals el patrimoni cultural, les compres i l’oferta gastronòmica de la ciutat de Reus. En aquest sentit, els mitjans participants en aquestes visites de familiarització a la ciutat han pogut descobrir principalment el Gaudí Centre, la Ruta del Modernisme, la Ruta del Vermut i l’oferta comercial i gastronòmica de Reus. La majoria de visites s’han vehiculat d’acord amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, l’Agència Catalana de Turisme i la taula de Creuers del Port de Tarragona.

La procedència dels professionals que van participar en aquestes estades a la ciutat van ser molt diverses, i tots els participants procedien d’Europa: 20 d’Espanya, 11 d’Itàlia, 8 de França, 7 del Regne Unit, 7 de Rússia, 7 d’Hongria, 6 de Grècia, 2 d’Alemanya, 2 Holanda, 2 de Bèlgica i 2 d’Àustria. Es van atendre un total de 74 periodistes, bloggers i prescriptors.

Quant als viatges de familiarització per a turoperadors i agents de viatges, es van realitzar 12 visites a la ciutat: 3 per a agents de turoperadors russos, 2 dels Estats Units, 1 italià, 1 per a agents de viatge grecs, 1 per a belgues, 1 per a agències alemanyes, 1 per a hongaresos, 1 per a professionals espanyols organitzadors de congressos i 1 per al personal dels Centres de Promoció Turística de Catalunya a l’estranger. En total, van participar en aquestes accions més de 250 professionals d’agències de viatges, turoperadors i personal d’atenció als visitants.

Més ‘bloggers’ i ‘influencers’

Des de l’Agència Reus Promoció destacaven que el 2017 es va notar un important increment en el nombre de bloggers i influencers participants en aquestes accions de comunicació, una tendència que s’ha consolidat els darrers anys per l’augment del nombre de blogs dedicats als viatges, el lleure i la gastronomia, i la importància de la difusió de les destinacions a través de les xarxes socials.

Temas

Comentarios

Lea También