Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 6.000 perones participen a la Nit dels Museus en Reus

La jornada va tenir la música com a fil conductor

Diari de Tarragona

Whatsapp
Gent fent cua a la porta del Gaudí Centre durant la 'Nit dels Museus'

Gent fent cua a la porta del Gaudí Centre durant la 'Nit dels Museus'

Un total de 6.181 persones, 1.576 més que el 2017, van visitar la nit de dissabte els 14 espais museístics i patrimonials que van participar a la segona edició de la Nit dels Museus i del Patrimoni, organitzada per les regidories de Cultura i Projecció de Ciutat i, enguany, amb la música com a fil conductor.

Els espais que es van obrir per primer cop van ser un reclam per al públic, tant la biblioteca Xavier Amorós, com el Jardí de la Casa Rull o El Círcol L’espai amb una major afluència de públic va ser el Gaudí Centre amb 1.135 visitants i els espais que van augmentar més el nombre de visitants van ser el Palau Bofarull, el Saló de Plens i el Campanar.

Els diferents espais gestionats pels Museus de Reus (Col·lecció d’arqueologia del Raval de Santa Anna, Plaça de la Llibertat i Refugi de la Patacada) van rebre una afluència molt important de visitants, amb 1.812 persones.

Temas

Comentarios

Lea También