Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Comerç

Més de 600 botigues de Reus prenen part en l’enllumenat de Nadal

El pressupost destinat a la il·luminació és d’un total de 173.000 € sumant el dispositiu de la plaça del Prim, Mercadal, Llibertat i el tomb de ravals

J. SALVAT

Whatsapp
Divendres passat es van encendre els llums de Nadal dels carrers de Reus. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

Divendres passat es van encendre els llums de Nadal dels carrers de Reus. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

Des de divendres passat, un total de 24 carrers de la ciutat encenen l’enllumenat de Nadal de 17.30 a 24 hores. Una dada que es pot traduir en més de 600 establiments comerciants participant en la campanya Reus és Nadal. Enguany s’hi han incorporat tres espais nous: la plaça de la Sang, el carrer de Vidal i Barraquer i, finalment, el de les Carnisseries Velles, on encara s’ha de fer la instal·lació.

Reus Promoció ha augmentat la subvenció de l’engalanant lumínic, passant de pagar el 30% al 50% del cost total del lloguer dels llums. Quelcom que, segons Montserrat Caelles, regidora de Promoció de la Ciutat, ha estat un factor clau per augmentar-ne els participants juntament amb la feina dels caps de carrer.

L'alcalde de Reus amb un grup de comerciants. Foto: Aj. Reus

L’import destinat per aquest operatiu és de 92.793 €, 33.000 més que l’any passat. A ell cal afegir-li la il·luminació especial de la plaça del Prim, de la Llibertat i el seu Osset, de la plaça del Mercadal amb l’arbre de 13,5 metres d’alçada i el guarniment amb garlandes lumíniques dels arbres del tomb de ravals de la ciutat, que eleven l’import fins als 172.795 euros.

Descentralitzar la il·luminació

El de Vidal i Barraquer és l’únic dels 24 carrers que no forma part del centre de Reus. Segons Caelles, aquesta incorporació ha de servir d’exemple perquè l’any que ve s’hi afegeixin altres districtes comercials. «Una eina com els APEUS podria ajudar a fer que tothom hi participés», va valorar.

Temas

Comentarios

Lea También