Més de 660 persones s'atreveixen amb la Reus-Prades-Reus

Els participants més ràpids han completat el recorregut, de gairebé 55 quilòmetres i 2.900 metres de desnivell, en menys de sis hores

02 junio 2019 18:32 | Actualizado a 02 junio 2019 18:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ni més ni menys que 54,800 quilòmetres i un desnivell acumulat de 2.950 metres. Això és el que significa la caminada ‘Reus-Prades-Reus’. Unes xifres de vertigen, però que no espanten als centenars de persones que any rere any se sumen al repte de pujar caminant, des de Reus, a Prades i tornar a la capital del Baix Camp en poques hores. Aquest any, 660 persones han participat, durant el dia d'avui, d’aquest esdeveniment en el que s’hi apunta gent de totes les edats.

 

El tret de sortida s'ha donat a les set del matí des de les piscines municipals de Reus i, gairebé sis hores més tard, els més ràpids ja travessaven la línia d’arribada. En la modalitat trail, Kilian García ha sigut el primer en arribar, completant el recorregut en tan sols 5 hores i 54 minuts. Caminant, el més ràpid ha sigut Jose Luís Ortega, amb un temps de 5 hores i 50 minuts. «Cal recordar que la modalitat trail representen 8 quilòmetres de més», remarca el director de l’esdeveniment, Jordi Rius, que destaca l’èxit d’aquesta nova edició de la Reus-Prades-Reus. «La participació ha sigut molt semblant a la de les edicions passades. Ha fet bon temps i, per això, l’arribada dels primers participants s’ha retardat una mica més del normal. La calor ha fet que avancessin més lentament», explica.

A mitja tarda, 280 persones ja havien completat la prova i s’esperava que n’arribessin 250 més. «Els restants han abandonat a Prades», afegeix Rius.

Comentarios
Multimedia Diari