Més d’un miler de participants en la caminada del Taller Baix Camp

Tots ells van recórrer els 9 quilòmetres del recorregut amb finalitats solidàries

26 noviembre 2018 11:02 | Actualizado a 30 noviembre 2018 13:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El plugim que va caure a Reus ahir a primera hora del matí, i que va esquitxar els carrers sense ni tan sols mullar-los, no va ser obstacle per al miler de persones que van voler col·laborar amb el Taller Baix Camp.

L’entitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus a través de la regidoria d’Esports, va organitzar una caminada solidària de 9 quilòmetres de recorregut, seguida d’una festa a les instal·lacions que el taller té al carrer de Víctor Català, al polígon AgroReus. 

Una festa en què es van sortejar samarretes del CF Reus i el Barça, signades pels jugadors, un estic d’hoquei signat per l’equip del Reus Deportiu, embotits i entrades a Port Aventura, entre altres, i que va culminar amb un dinar popular, on tothom qui ho va voler va poder degustar una fideuada a tocar del centre ocupacional del Taller Baix Camp. 

«Un èxit rotund»

Segons el gerent del Taller Baix Camp, Josep Ramon Nogués, la caminada va ser «un èxit rotund». La finalitat de la iniciativa era recollir fons per construir una sala multisensorial a les instal·lacions del centre ocupacional on es dóna servei a 180 usuaris. 

Nogués explicava just després de l’inici de la caminada que la sala «està pensada per una de les línies estratègiques que tenim i que busca atpendre l’envelliment de la gent amb discapacitat intel·lectual».

Una situació que pot anar acompanyada «de deteriorament físic i cognitiu». D’aquí que la sala estigui pensada per fer una atenció pràcticament individualitzada «en un espai relaxat i tranquil» i on garantir «estímuls sensorials i treballar el cos» dels usuaris més grans.

El cost de la sala s’estima en 25.000 euros i, més enllà del que s’hagi pogut recollir amb la caminada, s’espera la col·laboració d’una fundació privada. L’alcalde de Reus també assegura que, si cal, l’Ajuntament hi col·laborarà.
Carles Pellicer va assegurar també que la ciutat de Reus «és especial» perquè «cada setmana hi ha algun acte solidari».

Comentarios
Multimedia Diari