Milloren diferents zones verdes de Reus amb més de 111.000€

Via Pública preveu arranjar, entre altres, una zona verda del barri Gaudí o el Parc Juroca. Els projectes es troben en fase d’exposició pública 

06 noviembre 2017 17:34 | Actualizado a 08 noviembre 2017 12:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Reus té previst realitzar obres de remodelació i millora de la jardineria en diferents zones de la ciutat per valor de més de 111.000 euros. Així apareixia pública ahir en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) per mitjà d’un edicte que en detallava les actuacions.  

La primera d’elles consistirà en la plantació d’arbrat de reposició a diversos carrers de la ciutat (41.461€ sense IVA). Després també es remodelarà i millorarà la zona verda que hi ha en una zona del barri Gaudí, a la plaça Sagrada Família amb el carrer Girona, (25.757€ sense IVA)

Els darrers i últims projectes que es contemplen seran l’enjardinament de la vorera Est de l’encreuament que hi ha entre l’Avinguda Tarragona i el carrer de l’Argentina (34.234€ sense IVA) i l’enjardinament i remodelació del Parc Juroca Fase I (9.936€ sense IVA)

En aquests moments, l’actuació prevista per Via Pública en les diferents zones verdes de la ciutat està en fase d’exposició pública, prèvia a la seva aprovació definitiva, durant el termini de 30 dies hàbils. En cas que no hi hagi al·legacions en el període d’exposició pública, les memòries tècniques esdevindran aprovades amb caràcter definitiu.  

Noves inversions

Les actuacions en diferents zones verdes de la ciutat formen part del paquet d’inversions previst en els pressupostos d’enguany en matèria de Via Pública. Cal recordar que el govern municipal, i després que l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, superés una qüestió de confiança, va aprovar uns comptes que contemplaven una partida d’uns dos milions d’euros, la més elevada, per invertir en l’asfaltat de carrers, millora en les voreres, jardineria o mobiliari urbà. 

El propi alcalde va subratllar llavors que els eixos fonamentals dels pressupostos eren, precisament, les inversions a la ciutat junt amb la modernització de l’administració pública o la garantia de mantenir la cartera de serveis. Més enllà d’això, la partida de pressupostos també incloïa un capítol d’inversions per destinar-lo a les millores dels barris Sol i Vista i Immaculada emmarcats dins de la Llei de Barris

El primer gran projecte aprovat es va conèixer farà uns dies i consistia en un paquet d’inversions per tal de millorar i ampliar la instal·lació de l’enllumenat públic que hi ha a la ciutat amb un pressupost d’uns 276.000 euros aproximadament.

Comentarios
Multimedia Diari