Milloren la senyalització per prioritzar la bici a Reus

Una zona diferenciada permetrà que la bicicleta arrenqui abans que els cotxes quan el semàfor es posi verd

26 marzo 2019 09:04 | Actualizado a 27 marzo 2019 19:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les obres de la primera fase del Pla Específic de la Bicicleta de Reus ja són visibles a la ciutat. El reforç de la senyalització a les zones 30 és una de les millores que inclou el document. Les millores en la senyalització horitzontal s’han realitzat a la zona dels passejos i del Tomb de Ravals. D’aquesta manera, la bicicleta guanya prioritat gràcies a les dels espais compartits amb el trànsit motoritzat. 

A les interseccions semafòriques també s’implementarà una zona d’avançada de bicicletes, és a dir, una zona de detenció diferenciada per a cotxes i per a bicicletes per quan el semàfor es posa vermell; d’aquesta manera, es dóna prioritat i visibilitat a les bicicletes en el moment de l’arrencada, quan el semàfor es posa verd. Les ubicacions d’aquestes actuacions són les cruïlles: passeig Sunyer amb el Camí de l’Aleixar, passeig de Prim amb el Camí de Riudoms, i passeig Prim amb el carrer de Mare Molas.

La primera fase també inclou les obres de construcció del nou carril bici entre l’estació de trens amb els passejos i el de l’estació d’autobusos amb el carril bici del parc Mas Iglesias.

Comentarios
Multimedia Diari