Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Millores als camins del Mig, Blancafort i del Roquís de Reus

Els treballs d’arranjament finalitzaran al llarg del dia d’avui. La ciutat compta amb una xarxa de camins d’uns 108.000 metres 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge dels treballs d’ahir al camí de Blancafort. foTO: Ajuntament de Reus

Imatge dels treballs d’ahir al camí de Blancafort. foTO: Ajuntament de Reus

La regidoria de Medi Ambient i Ocupació executa aquesta setmana els treballs d’arranjament de tres camins de la xarxa del terme municipal, amb l’objectiu de millorar-ne el ferm amb una nova pavimentació i facilitar-ne la circulació.

Les obres afectaran tres trams dels camins de Blancafort, del Mig i del Roquís. L’Ajuntament ha adjudicat les obres a l’empresa Sorigué, per un import de 42.277,94 euros.

L’actuació als camins de Blancafort es va iniciar ahir, mentre que els treballs als camins del Mig i del Roquís es faran al llarg del dia d’avui

Els treballs consistiran en un escombrat previ de les sorres existents en la superfície a pavimentar i l’estesa d’una capa de mescla bituminosa de 5 cm gruix.

Daniel Rubio, regidor de Medi Ambient i Ocupació, afirmava ahir que «des del Govern de Reus invertim en el manteniment i la millora de la xarxa de camins perquè l’entenem com a part integrant de la riquesa del nostre medi natural».

Les tres actuacions que s’executen aquesta setmana se sumen al conjunt d’intervencions que la regidoria de Medi Ambient i Ocupació realitza en el marc del contracte de treballs d’arranjament ordinari de camins del terme municipal de Reus i neteja subsidiària de solars, adjudicat a l’empresa J. Morell per un import anual de 100.000 euros.

Fruit d’aquest contracte, en els darrers mesos s’han realitzat arranjaments amb maquinària i aportacions de grava als camins següents: camí de les Puntes, camí del Burgaret, camí del Mas de la Sena, camí de la Creu, camí de la Selva, camí del Mas de Larrard, camí de Vila-seca, camins del cementiri, camí de l’Institut Pere Mata i camí de Monterols, camí d’Aiguesverds, camí del Mas del Blasi, camí del Mas de Marqués i camí del Mas de les Monges.

La xarxa principal de camins de Reus consta de 108.200 metres i recorren tot el territori, i del seu manteniment se n’encarrega la regidoria de Medi Ambient i Ocupació.

Temas

Comentarios

Lea También