Millores als camins del Mig, Blancafort i del Roquís de Reus

Els treballs d’arranjament finalitzaran al llarg del dia d’avui. La ciutat compta amb una xarxa de camins d’uns 108.000 metres 

24 enero 2018 09:31 | Actualizado a 24 enero 2018 09:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La regidoria de Medi Ambient i Ocupació executa aquesta setmana els treballs d’arranjament de tres camins de la xarxa del terme municipal, amb l’objectiu de millorar-ne el ferm amb una nova pavimentació i facilitar-ne la circulació.

Les obres afectaran tres trams dels camins de Blancafort, del Mig i del Roquís. L’Ajuntament ha adjudicat les obres a l’empresa Sorigué, per un import de 42.277,94 euros.

L’actuació als camins de Blancafort es va iniciar ahir, mentre que els treballs als camins del Mig i del Roquís es faran al llarg del dia d’avui

Els treballs consistiran en un escombrat previ de les sorres existents en la superfície a pavimentar i l’estesa d’una capa de mescla bituminosa de 5 cm gruix.

Daniel Rubio, regidor de Medi Ambient i Ocupació, afirmava ahir que «des del Govern de Reus invertim en el manteniment i la millora de la xarxa de camins perquè l’entenem com a part integrant de la riquesa del nostre medi natural».

Les tres actuacions que s’executen aquesta setmana se sumen al conjunt d’intervencions que la regidoria de Medi Ambient i Ocupació realitza en el marc del contracte de treballs d’arranjament ordinari de camins del terme municipal de Reus i neteja subsidiària de solars, adjudicat a l’empresa J. Morell per un import anual de 100.000 euros.

Fruit d’aquest contracte, en els darrers mesos s’han realitzat arranjaments amb maquinària i aportacions de grava als camins següents: camí de les Puntes, camí del Burgaret, camí del Mas de la Sena, camí de la Creu, camí de la Selva, camí del Mas de Larrard, camí de Vila-seca, camins del cementiri, camí de l’Institut Pere Mata i camí de Monterols, camí d’Aiguesverds, camí del Mas del Blasi, camí del Mas de Marqués i camí del Mas de les Monges.

La xarxa principal de camins de Reus consta de 108.200 metres i recorren tot el territori, i del seu manteniment se n’encarrega la regidoria de Medi Ambient i Ocupació.

Comentarios
Multimedia Diari