Mor Joan Josep Sardà, secretari general de la Cambra de Comerç de Reus

Tenia 60 anys i ocupava aquest càrrec des de 1985. El funeral serà aquest dijous, a les 16 hores, a l'església de Crist Rei

19 mayo 2017 15:40 | Actualizado a 31 enero 2018 16:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El secretari general de la Cambra de Comerç de Reus, Joan Josep Sardà Arasa, ha mort la matinada d'aquest dimecres, als 60 anys d’edat, per un problema cardíac. Des de la Cambra de Comerç de Reus recorden que "ens ha deixat un professional impecable que ha dedicat tota la seva vida a la nostra corporació, amb enorme rigor i eficàcia, i amb profunda estimació a la realitat d’una Cambra que sentia com a pròpia. Un amic i un company inoblidable que deix una fonda empremta en tots aquells que vam tenir la sort de treballar al seu costat". 

Nascut a Reus el 1957, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Joan Josep Sardà va incorporar-se a la Cambra el febrer de 1982 com a Secretari en funcions i, tres anys després, el 2 de setembre de 1985, fou designat oficialment Secretari General de la corporació, càrrec que ha desenvolupat fins al dia d’avui. De fet la seva dilatada trajectòria el va convertir, l’any passat, en el Secretari General del Consell de Cambres Catalanes, la institució que aplega a totes les Cambres del país. Durant aquests 35 anys de dedicació a la Cambra, Sardà ha jugat un paper determinant en nombroses iniciatives vinculades a la Cambra, a la ciutat de Reus i al territori corporatiu que representa, sent una figura de referència atenent el seu bagatge tècnic en l’àmbit que li era propi. Fruit de la seva vinculació amb la Cambra, Sardà també era actualment el Secretari del Patronat de la Llotja de Reus. Precisament, de la seva relació amb les Llotges, cal destacar el paper determinant que va jugar en l’agrupació de les Llotges Catalanes i de les Lonjas Españolas. 

La cerimònia de comiat es realitzarà aquest dijous, a les 16 hores, a l’església parroquial de Crist Rei.

 

Comentarios
Multimedia Diari