Mor un conductor de 36 anys en caure per un terraplè d'uns vint metres a Poboleda

La víctima, veïna del mateix poble, va haver de ser rescatada pels bombers de dins del vehicle. 

03 enero 2018 08:12 | Actualizado a 04 enero 2018 13:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home de 36 anys va perdre la vida ahir passades les deu del vespre en un accident de trànsit que va tenir lloc en el terme municipal de Poboleda (Priorat).

La víctima veïna d'aquesta localitat conduïa un tot terreny que, per causes desconegudes, va caure per un marge, al barranc de la Morera, a la zona de Mas de les Vinyes.

Els fets es van conèixer minuts després de dos quarts d'onze de la nit en un camí situat al Mas del Vinyes quan es va alertar de l'accident al 112. El tot terreny va caure per un terraplè d'uns vint metres d'alçada.

La víctima respon al nom de Javier E.G., segons ha informat el Servei Català de Trànsit. I va morir arrel dels greus politraumatismes de la caiguda sense que els metges del SEM poguessin fer res quan van arribar al lloc dels fets.

En rebre's l'avís, quatre dotacions de bombers del parcs de Falset i Cornudella de Montsant es van traslladar al lloc per rescatar la víctima, que estava atrapada.

També s'hi van traslladat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Comentarios
Multimedia Diari