Mor un home en l'incendi de casa seva a la Selva del Camp

L'altre ocupant del pis va resultar ferit lleu. El foc es va iniciar a l'habitació de la víctima i va cremar també el menjador de l'habitatge

19 mayo 2017 16:44 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un home de 49 anys va morir la matinada d’ahir diumenge en l’incendi de casa seva a la Selva del Camp. L’altre ocupant de l’habitatge, de 64 anys i company de la víctima, va poder sortir de l’habitatge i alertar als bombers. Les flames s’haurien iniciat a l’habitació del propietari de la casa, situada al número 17 del Raval de Sant Pau, i haurien afectat també el menjador.

Sense confirmació encara oficial, tot apunta que l’origen del foc hauria pogut ser una estufa elèctrica. Fonts consultades dels Mossos d’Esquadra asseguraven ahir que no es tracta de cap cas relacionat amb la pobresa energètica. En tractar-se d’una sola casa, no va ser necessari desallotjar a cap dels veïns que viuen al mateix carrer.

Els bombers van rebre l’avís d’alerta a la 1.32 h de la matinada de diumenge. En el moment de l’incendi, a l’interior de l’habitatge hi havia el seu propietari –veí de la Selva del Camp– que presentava cremades de tercer grau i que ja va ser trobat mort al menjador.

Per la seva banda, l’altre ocupant de la casa va resultar ferit lleu i es va poder escapar de les flames per avisar als bombers. Va estar atès al mateix lloc dels fets pels serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i se li va donar l’alta in situ.

Sense danys estructurals

Les flames van cremar totalment el menjador de l’immoble. La resta va quedar afectada pel fum i sense conseqüències per l’estructura de la casa. La façana també va quedar parcialment tacada de negre.

En les tasques d’extinció de l’incendi van treballar fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya que van poder donar per controlat l’incendi al voltant de la 1.55 h.

A més a més, també van intervenir cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra que es van fer càrrec de les diligències judicials i de la investigació de les causes del foc. L’habitatge va quedar precintat.

Comentarios
Multimedia Diari