Más de Reus

Mor un veí de Reus en topar amb el cotxe contra altres vehicles aparcats

El conductor va perdre el control al carrer Astorga, poc abans de la mitjanit d'aquest divendres

J.Cabré

Whatsapp
L'accident es va produir al carrer Astorga de Reus poc abans de la mitjanit. FOTO: Google Maps

L'accident es va produir al carrer Astorga de Reus poc abans de la mitjanit. FOTO: Google Maps

La Guàrdia Urbana de Reus va rebre una trucada del telèfon d'emergències 112. El mateix operador va activar diverses ambulàncies del SEM cap a les 11 de la nit d'aquest dijous. L'avís que arribava esmentava un accident de trànsit d'un vehicle que hauria xocat amb altres que estaven aparcats. L'accident es trobava a l'alçada del número 17 del carrer Astorga. de Reus Les patrulles van arribar en pocs minuts i el metge de l'ambulància medicalitzada va comprovar que el conductor Fracinsco N.L., de 42, havia finat al volant.

El cotxe del finat hauria perdut el control i la topada amb uns cinc vehicles va permetre que quedés aturat. 

Els agents de la Guàrdia Urbana van activar el protocol i ràpidament es va avisar al jutge de guàrdia. El metge forense va autoritzar la retirada del conductor mort i la funerària el van prendre cap al tanatori on se li ha de realitzar l'autopsia. Ja de matinada, els agents de la Guàrdia Urbana es van adreçar a la família, que també viuen a la capital del Baix Camp, perquè tingués coneixement del què havia passat. 

Les causes de la mort encara s'estan investigant. El cotxe ha estat retirat aquesta matinada de divendres i es troba al dipòsit de la Guàrdia Urbana.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También