Mossos detenen un veí de Reus que va robar en set masies de Vila-seca en un cap de setmana

Per accedir a l'interior dels immobles, el lladre trencava la porta principal o la finestra i en, alguna ocasió, va foradar el sostre

25 enero 2018 16:41 | Actualizado a 25 enero 2018 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor dels robatoris comesos en set masies de Vila-seca (Tarragonès) en un cap de setmana.

Segons ha informat avui la policia catalana, el detingut és un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus (Baix Camp), amb quatre detencions anteriors i que passarà a disposició judicial avui, com a presumpte autor de set robatoris amb força.

La investigació es va iniciar dilluns passat arran de la denúncia del propietari d'una casa on es va produir un robatori amb força, en el que el lladre va forçar la finestra de la finca i també la porta del magatzem.

A partir d'aquí, els investigadors van comprovar que entre el 19 i el 21 de gener s'havien produït set fets similars, quatre en magatzems rurals i tres en cases rurals de segona residència.

Per accedir a l'interior dels immobles, el lladre trencava la porta principal o la finestra i en, alguna ocasió, va foradar el sostre.

Una vegada a l'interior, sostreia aliments, electrodomèstics i eines, tot i que en més d'una ocasió no es va emportar res.

Tots els robatoris s'havien produït en la mateixa zona i amb un estil similar.

Amb la informació aportada per les víctimes i les inspeccions policials, els agents van poder identificar al presumpte autor dels fets. 

Comentarios
Multimedia Diari