Música de grans bandes sonores per acomiadar les festes a Maspujols i Castellvell

L'Associació Cultural Musical Ars Aurea Sonora presenta la XVIII edició dels Concerts de Nadal al Camp de Tarragona

19 mayo 2017 16:50 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Associació Cultural Musical Ars Aurea Sonora presenta per demà, dia de Reis, i demà passat, la XVIII Edició dels Concerts de Nadal al Camp de Tarragona, que oferirà diferents peces, entre les quals les bandes sonores de cinema hi tindran un paper especialment rellevant.

El Liverpool String Quartet (Jim Clark, violí; Sarah Hill,violí; Daniel Sanxis, viola; Alex Holladay, Cello), Martin Roscoe (un dels pianistes més aclamats del Regne Unit), la soprano Ana Puche, i l’actor català Jaume Comas (conegut per les seves interpretacions en sèries de TV3 com La Riera o Nissaga de Poder, i pel seu treball de doblatge en cinema en català i en castellà), protagonitzaran les actuacions que tindran lloc demà, a les 19.30 hores, a l’Església de Santa Maria Assumpta de Maspujols amb el Gran Concert de Reis; i dissabte a les 20.30 hores, a l’Església de Sant Vicenç Màrtir de Castellvell del Camp, amb el XVIII Concert de Nadal a Castellvell del Camp.

Les diferents peces que s’interpretaran en aquests concerts inclouen obres de repertori clàssic, bandes sonores de cinema i populars de Nadal, dels compositors: César Frank, Howard Blake i Miklós Rózsa. El propi Howard Blake (OBE), serà present als concerts, com a convidat especial. Novament, visitarà el Baix Camp, en motiu de la interpretació de dues de les seves bandes sonores més importants: A Month In The Country, per al film de Pat O’Connor que porta el mateix títol, i en el que debutà l’actor Colin Firth, fent tàndem amb Kenneth Branagh; i The Snowman, peça per la que fou nominat a l’Òscar, el 1982. En aquesta ocasió es reeditarà la versió per a Quartet, narrador en català i veu solista, que Blake arranjà per al Liverpool String Quartet. Versió que fou estrenada el 7 de desembre de 2015 al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet.

Comentarios
Multimedia Diari