Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Música x Joguines torna aquest dissabte a Reus

Tallers i concerts de música a canvi d’una joguina nova i no bèl·lica és la proposta solidària que organitza el Conservatori de Música de la Diputació

Diari de Tarragona

Whatsapp

Tot és a punt perquè aquest dissabte la ciutadania demostri la seva solidaritat alhora que el seu gust per la música.

Des de les 10.30 hores, el Conservatori de Música de la Diputació a Reus tindrà obertes les seves portes per oferir una nova edició de la iniciativa solidària Música x Joguines.

Les places pels tallers són limitades.

El centre ha programat tallers i concerts gratuïts durant tot el matí amb l’únic requisit que participants i públic assistent portin una joguina nova i no bèl·lica per família, que es destinarà a la campanya de recollida que anualment realitza l’entitat Creu Roja Reus.

L’objectiu és col·laborar per fer arribar joguines a nens i nenes de la ciutat que viuen una situació econòmica vulnerable, mitjançant una iniciativa on la música esdevé un nexe d’unió solidari.

Les joguines es destinaran a la campanya de recollida que realitza Creu Roja Reus

L’Auditori Higini Anglès acollirà dos concerts i diferents tallers adreçats a la canalla amb sessions durant tot el matí. El primer dels concerts, a les 11 del matí, anirà a càrrec de l’Orquestra de corda i clave.

Entre les activitats programades hi ha un Taller de música per a nadons, amb sessions per diferents grups d’edat (de 0 a 1 any i d’1 a 2 anys) que es desenvoluparan entre les 10.30 i les 13.30 hores.

La musicoterapeuta Gemma Baños serà l’encarregada d’impartir les sessions d’aquest taller, amb una hora de durada. 

Una altra proposta gratuïta d’aquesta edició de Música x Joguines adreçada a la canalla és el taller Tubs del món impartit per Xavier Lozano, el popular i singular músic, capaç de crear instruments i música  a partir de materials d’ús quotidià i una bona dosi d’enginy.

Hi haurà dues sessions diferents, una per a infants de 6 a 8 anys, a les 10.30 hores i una altra per a nens i nenes de 9 a 12 anys, a partir de les 11.30 hores.

A més d’aprendre a crear sons i instruments amb elements increïbles, les famílies i tot el públic que ho desitgi podrà assistir a l’espectacle que el Xavier Lozano protagonitzarà a l’Auditori Higini Anglès del Conservatori, a partir de les 12.45 hores.

Serà una oportunitat única per conèixer els seus quodiàfons de vent en una actuació còmica i didàctica alhora. Els assistents sabran com sonen una escombra, una cadira o un totxo i, fins i tot, podran veure -literalment- una escala musical.

Les places dels tallers són limitades i cal realitzar la inscripció a través del lloc web del Conservatori www.dipta.cat/cmreus

Temas

Comentarios

Lea También