Nadala multitudinària a la plaça Prim

Més de 1.200 escolars, acompanyats d'un centenar de mestres, van cantar 'El desembre congelat'

19 mayo 2017 23:54 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Veure a més de 1.200 nens i nenes cantant alhora una nadala al bell mig de la plaça de Prim fa patxoca. L’enregistrament de la Gran Nadala de Canal Reus Televisió va tornar a ser un èxit i les veus dels escolars van ressonar al centre neuràlgic de la ciutat, sota la direcció musical del músic i mestre de música, Jordi Salvadó.

Els 1.229 nens i nenes de 26 escoles de Reus, acompanyats per un centenar de docents, van cantar ‘El desembre congelat’, en un acte que es va haver d’ajornar dilluns passat a causa de la pluja. A la cita tampoc van faltar molts pares i mares que no es van voler perdre un recital que van immortalitzar amb els seus telèfons mòbils.

A dos quarts en punt de deu del matí, Jordi Salvadó va demanar una mica d’atenció als petits cantaires per començar els primers assajos. Van sortir prou bé, tot i que en algun d’ells els escolars van cantar massa ràpid i el director els hi va demanar una mica de tranquil·litat. Després va arribar la cantada definitiva, que va finalitzar amb un ‘Bon Nadal’ que va retronar a la plaça Prim. Aquest és el tercer any consecutiu que Canal Reus Televisió, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, organitza aquesta cantada conjunta.

Les escoles participants van ser: Escola Cèlia Artiga, Escola Rubió i Ors, Institut Escola Pi del Burgar, Col·legi La Salle, Col·legi Maria Rosa Molas, Col·legi Sant Josep, Escola ARCE, Escola Els Ganxets, Col·legi Sant Pau, Col·legi Aura, Collège Français, Escola Montsant, Escola Joan Rebull, Escola Rosa Sensat, Escola Prat de la Riba, Escola Isabel Besora, Escola Misericòrdia, Escola Marià Fortuny, Col·legi Pare Manyanet, Escola Alberich i Casas, Escola Eduard Toda, Col·legi La Presentació, Escola La Vitxeta, Escola Mowgli, Escola General Prim, Escola Maria Cortina, Escola Ciutat de Reus, Escola Teresa Miquel i Escola Sant Bernat Calbó.

La Gran Nadala s’estrenarà el 22 de desembre i es podrà veure durant tot el Nadal a Canal Reus TV i a www.canalreustv.cat.

Comentarios
Multimedia Diari