Neix el Diari de Reus digital

La històrica capçalera torna a la ciutat en format ‘online’ després d’un any de xifres d’audiència rècord, amb més de 6 milions de pàgines servides de la secció local, i amb l’objectiu de donar resposta als nous hàbits de consum

10 octubre 2019 09:30 | Actualizado a 11 octubre 2019 15:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La històrica capçalera Diari de Reus torna amb força aquest mes d’octubre a la ciutat amb un nou projecte digital i a les xarxes socials, adaptat a les més innovadores narratives multimèdia, multipantalla i a les exigències dels nous temps. Després de diversos mesos de treball i d’haver provat, durant l’estiu, el projecte pilot a www.diaridereus.com, aquest divendres 11 d’octubre el foyer de firaReus acollirà, en el marc d’ExproReus, la presentació en societat del renovat mitjà de comunicació reusenc, impulsat conjuntament pel departament digital i per la secció de Reus del Diari de Tarragona, com una aposta estratègica i decidida de la direcció de l’empresa dirigida al conjunt de la societat reusenca.

El nou Diari de Reus és fruit de l’experiència acumulada al Diari de Tarragona, amb una llarga trajectòria a la capital del Baix Camp i amb un equip de periodistes especialitzat en la informació local que ara vol fer un pas endavant en l’adaptació a les noves formes de consum informatiu: atenció a l’última hora i últim minut, presència constant a les xarxes socials, interacció amb els lectors i nous formats i narratives audiovisuals, principalment.

Més enllà del perfil del Diari de Reus a Facebook, que ja compta amb més 4.000 seguidors específics i que se sumen als 7.552 fans reusencs del perfil general del Diari de Tarragona, la nova iniciativa neix amb un nou perfil propi a la xarxa social Twitter (@diarireus) i amb un pla de publicació regular d’imatges i vídeos d’actualitat de Reus al perfil d’Instagram general que té Diari de Tarragona (@diaridetarragona).

A l’adreça electrònica www.diaridereus.com, l’audiència local hi trobarà una portada digital constantment actualitzada amb informació de Reus i el Baix Camp que, a més, s’aplicarà especialment en les franges horàries de màxima audiència. Diari de Reus és una clara aposta per la qualitat informativa i de màxim rigor en el tractament de les notícies. És per això que el nou portal explicarà totes les notícies en temps real però també comptarà amb articles d’opinió de les millors firmes de la ciutat, entrevistes d’actualitat i reportatges en profunditat.

Líders, també a Reus

Tal com va publicar el Diari de Tarragona arran del darrer informe oficial de l’OJD Interactiva, www.diaridetarragona.com ha tornat a trencar tots els rècords d’audiència durant l’estiu, situant-se de nou com a líder indiscutible entre els diaris digitals de la província, tant en usuaris únics (mòbils, tablets o ordinadors connectats a la web durant un període determinat) com en pàgines vistes (total de pàgines servides als usuaris).

De fet, durant el 2019, fins al passat dimarts, el Diari ha servit 52.105.974 pàgines a un total de 7.008.332 usuaris únics. Unes xifres que avancen per molt als seus principals competidors en l’entorn web de la demarcació de Tarragona.

En làmbit de la ciutat de Reus i rodalia, el Diari de Tarragona ha consolidat 238.069 usuaris únics de la zona i ha arribat a un total de 1.263.272 usuaris únics interessats en notícies de la zona, encara que visitin la web des d’altres ciutats del país o del món. En total, la secció digital de Reus, durant el 2019, ha sumat 6.102.903 pàgines vistes. Novament, unes xifres de rècord que justifiquen el naixement del nou projecte digital Diari de Reus per poder atendre i donar resposta a la demanda i el consum informatiu centrat en la ciutat i en el conjunt del Baix Camp.

L’acte de presentació del Diari de Reus tindrà lloc aquest divendres a les 18:30 hores al foyer de firaReus i comptarà amb la participació del director del Diari de Tarragona, Josep Ramon Correal, i la presència dels principals agents socials, polítics i empresarials de la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari