Neix la nova Vermucola

Vermuts Miró amplia els seus productes amb un vermut amb cola enllaunat. Sortirà a la venda la setmana vinent

19 mayo 2017 18:57 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Al tradicional Masclet li ha sorgit un ferm competidor. Es tracta del Vermucola, una nova creació de Vermuts Miró que uneix el vermut i la cola. La principal novetat és que la nova Vermucola es presenta enllaunada, tota una novetat en el sector ideada conjuntament amb La Fábrica del Vermutillo. Precisament, el principal objectiu de l’empresa reusenca és renovar la imatge de marca i oferir un producte modern, innovador, informal i pensat per refrescar-se a l’estiu en qualsevol lloc.

I tot plegat sense perdre la qualitat de la fórmula única de Vemuts Miró en una beguda que està elaborada a parts iguals entre vermut i cola i que es presenta en un format de 250 ml. Està previst que la nova Vermucola surti a la venda la setmana vinent en diferents establiments i coincidint amb les festes de Sant Pere. No obstant això, i per avançar-ne el llançament, algunes de les Barraques de festa major ja disposen aquests dies de llaunes de Vermucola

Però aquí no acaben les novetats, ja que les dues empreses també han posat a la venda el Vermut Miró Roig enllaunat i, en un futur, també es preparen amb el mateix format el VermuOrange i el VermuLemon. Vermuts Miró i La Fábrica del Vermutillo col·laboren juntes des de l’any passat cercant idees innovadores com la recuperació del sifó de taula personalitzat, a més dels ja esmentats nous formats. La seva exitosa presentació va tenir lloc durant la passada Fira Alimentària de Barcelona.

Des de Vermuts Miró també expliquen que la decisió d’apostar pels envasos de llauna sorgeix per donar resposta a les noves demandes del consumidor que, actualment, «valora més el format d’envasos petits i reciclables, així com l’ús d’ingredients naturals i la presència de begudes de baixa graduació alcohòlica».

El Vermucola té un grau alcohòlic de 4,5º –el vermut sol conté 15º–. El Vermut Miró Roig és el principal emblema de l’empresa reusenca que destaca, entre moltes altres coses, per la seva aroma mediterrània i sabor a base d’herbes aperitives, estimulants i refrescants.

Comentarios
Multimedia Diari